Kendte 16. februar 2021

Olivia Wilde skamroser Harry Styles

Instruktøren og skuespilleren Olivia Wilde, 36, sender smiger i retning af sin nye, unge flamme Harry Styles, fordi han som modig mand tog imod en birolle i en film med kvinder i hovedrollen
Foto: MEGA

Gik man rundt og var i tvivl om, hvorvidt filmskaber og stjerneskuespiller Olivia Wilde er begejstret for sin kollega - og skal man tro vedholdende rygter nu også samlever – Harry Styles, 26, så slår Wilde det selv lige fast med syvtommerssøm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et opslag på Instagram skamroser hun den tidligere One Direction-popdreng for sin professionalisme på settet til hendes kommende film ”Don’t Worry, Darling”.

- Lidt ukendt fakta: De fleste mandlige skuespillere takker nej til at spille biroller i film med kvinder i front. Branchen har lært dem, at det hæmmer deres magt, skriver hun blandt andet, og påpeger, at hun her mener mændenes økonomiske gevisnt i foretagendet.

- Det er en af grundene til, at det er så svært at få finansiel støtte til film, der fokuserer på historier om kvinder, skriver hun fortsat.

Og lige netop Harry Styles takkede ikke blot ja til den udfordring, han gjorde det endda helt uden at være et røvhul bag kulisserne.

En egenskab, som Olivia Wilde selv har indrømmet, at hun sætter stor pris på. 

Mødtes på filmen

- Ind kommer så: Harry Styles, vores ”Jack”. Ikke alene tillod han den fantastiske Florence Pugh at skinne på midten af scenen som vores ”Alice”, men han tilførte også særlig nuanceret sans for menneskelighed, lyder det fra instruktøren om sin unge medspiller.

Og jo, Harry Styles er fantastisk, men vi skal da lige love for, at hans nye kæreste bruger store ord.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Når de arbejder på filmsettet bliver det holdt professionelt, men ingen tvivl om at Harry Styles og Olivia Wilde har meget mere end bare almindelig god kollegial kemi. Her er det Styles i sit "Jack"-kostume (Foto: Mega)

Fyrede LaBeouf

Det var Wilde og Styles samarbejde på det psykologiske thriller-brag, der for alvor satte gang i rygtemøllen, og kort efter optagelserne igen er sat i gang efter en kort coronapause, er Olivia Wilde for alvor begyndt at flytte sine ting fra sin eksforlovede Jason Sudeikis til sin nye flirt fra arbejdspladsen.

”House”-stjernen har da også indrømmet, at hun fyrede skandaleskuespilleren Shia LaBeouf, som egentlig skulle have haft rollen som Jack – måske fordi han netop var det modsatte af en Harry Styles.

Og fordi han ikke levede op til hendes klare politik om ”røvhulsfrit” arbejdsmiljø.

- Han behøvede ikke at melde sig ind i cirkusset, men han sprang ombord med ydmyghed og elegance, og blæste os alle sammen omkuld med sit talent, sin varme og evne til at køre baglæns i bil, skriver den tydeligt imponerede filmboss om sin mandlige birolle.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Olivia Wilde, 36, er flere gange blevet set hente ting fra eks'en Jason Sudeikis hus, for derefter at flytte dem til Harrys luksushjem i Los Angeles. Ifølge flere kilder boede parret sammen i vennen James Cordens hjem, mens Wilde fik arrangeret skilsmissen (Foto: Mega)

Flyttede ind på Valentins

Wilde gik fra sin forlovede Jason Sudeikis, 45, med hvem hun har to børn, i november. De var sammen i syv år, og rygterne gik hurtigt på, at Styles havde spillet en væsentlig rolle i forbindelse med deres brud. Kilder mente nemlig at kunne bekræfte, at Wilde og Styles havde datet i flere uger, og at deres affære altså have overlappet hendes farvel til Sudeikis.

Søndag - på Valentinsdag - blev Olivia Wilde fotograferet med favnen fuld af sager, slæbende på store kufferter, på vej fra eks’ens hus og hjem til Harry.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ritzau Scanpix

Der er ti år mellem de to turtelduer, og man bliver let helt ør af at læse om deres romance. Her er du ude og spadsere med en flok venner i januar - dagen efter brylluppet hos Styles manager, hvor han havde taget Wilde med som plus one. (Foto: Ritzau Scanpix)

Hollywoods nye powerpar blev første gang spottet – hånd i hånd – til One Direction-medlemmets managers bryllup i januar, og siden lød meldingerne, at Jason Sudeikis stod knust tilbage over hans ekskones nyfundne kærlighed.

Sponsoreret indhold