Kendte9. januar 2021

Jason Sudeikis er knust: Var Harry Styles årsagen skilsmissen

Ifølge kilder var det den unge popstjerne, der kom imellem Wilde og hende forlovede Jason Sudeikis
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom som lidt af en overraskelse, allerede da Hollywood-parret Olivia Wilde og Jason Sudeikis efter syv år sammen og to fælles børn besluttede sig for at gå hver til sit i november.

Men det var dog intet ved siden af nyheden om Wildes nye flamme – den ti år yngre popprins Harry Styles.

Nu fortæller en kilde tæt på det celebre kærlighedsdrama fortæller til Page Six, at skuespillerindens forhold til Styles allerede tog sin begyndelse tilbage i oktober.

SNL-komikeren Jason Sudeikis var ifølge kilden ”fortvivlet” over deres spirende romance, og vedkommende fortæller videre, at 26-årige Harry Styles uden tvivl kan kaldes for hovedårsagen til parrets brud.

- Olivia og Jason havde udfordringer, ligesom mange andre par. Men Jason elsker Olivia – han forguder hende virkelig, og det gør alt dette så trist. Han har altid kæmpet for at få familien til at hænge sammen, lyder det.

Længere affære?

Det forlovede skuespillerpar har endda for nyligt investeret i et fælles hjem i Storbritannien, hvor Sudeikis i øjeblikket er ved at indspille en film. De har sammen to børn, sønnen Otis på 6 år og datteren Daisy på 4.

- Folk har det med at konkludere, at Harry og Olivia kun har set hinanden i et par uger, men det er ikke rigtigt. Jason fandt ud af deres forhold, og bad Olivia om en snak. Hun foreslog en skilsmisse, og nyheden om deres brud blev offentligt.

https://imgix.seoghoer.dk/mega584802_037.jpg
 Foto: MEGA

Olivia Wilde og Jason Sudeikis forhold varede i syv år (Foto: Mega)

Gemte sig i Cordens hus

Billeder af Olivia Wilde, 36, hånd-i-hånd med sin nye flirt gik verden rundt i denne uge, og mon ikke også en del hjerter tog et dybt suk ved synes af dem sammen ved One Direction-stjernens manager Jeffrey Azoffs bryllup?

Fra flere kanter lyder det, at de to turtelduer blev venner på settet til thrilleren ”Don’t Worry Daling”, og herfra er resten kærlighedshistorie.

Undervejs i optagelserne skulle de have boet i vennen James Cordens hus i Palm Springs, mens deres relation i al hemmelighed udviklede sig.

https://imgix.seoghoer.dk/20210105-223711-6-1920x2574we_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Billederne af Harry og Olivia hånd-i-hånd forbavsede mange. Der er ti år mellem de to.
(Foto: Ritzau Scanpix)

https://imgix.seoghoer.dk/20210106-225354-4-1419x1989we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Fotografer har efterfølgende spottet parret sammen ad flere omgange. Her på en gåtur med venner i Santa Barbara, hvor parret blev beskrevet som "uadskillelige" (Foto: Ritzau Scanpix)

Sponsoreret indhold