Kendte 4. januar 2021

Kærester? Harry Styles og Olivia Wilde spottet hånd i hånd

Den britiske sanger Harry Styles og den amerikanske skuespiller Olivia Wilde er eftersigende blevet vilde med hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jason Sudeikis hvem? Olivia Wilde lader til at have fundet kærligheden på ny med den britiske popstjerne Harry Styles.

I weekenden blev parret nemlig fotograferet hånd i hånd til Jeff Azoffs bryllup, der til daglig er manager for den 26-årige Styles. Det skriver PageSix.

Du kan se billederne af Harry Styles og Olivia Wilde hånd i hånd lige her.

- De var i Mentecito, Californien her i weekenden til et bryllup, lyder det fra en kilde til People, der afslører, at romancen er ganske ny.

- De var kærlige over for hinanden, holdt i hånd og så meget lykkelige ud. De har været kærester i et par uger.

Der har tidligere floreret rygter om, at den 36-årige skuespillerinde skulle være faldet for den ti år yngre "Golden"-sanger, der har mødt hinanden under indspilningerne til den kommende film "Don't Worry Darling", som Olivia Wilde desuden har instrueret.

Olivia Wilde har tidligere udtalt, at hun besluttede sig for at hyre Harry Styles til at spille en rolle i filmen, efter hun så ham i krigsdramaet "Dunkirk" fra 2017.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Ritzau Scanpix

Olivia Wilde og Harry Styles får sig en lille snak mellem indspilningerne til den kommende film "Don't Worry Darling", som de begge medvirker i. (Foto: Ritzau Scanpix)

Nyheden om den blomstrende romance mellem den tidligere "House"-skuespillerinde og det forhenværende One Direction-medlem kommer kort tid, efter Olivias brud fra den 45-årige skuespiller, Jason Sudeikis, som hun har dannet par og været forlovet med i mange år.

- Vi har et sindssygt tæt bånd. Inden du begynder at få børn, så er ægteskab den ultimative forpligtelse og løfte du kan give hinanden, men når du så får børn, så er det sådan; ”Oh vi er allerede forpligtede til hinanden”, fortalte skuespillerinden tilbage i 2016 i et forsvar på parrets mangeårige forlovelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Jason Sudeikis og Olivia Wilde gik i november fra hinanden efter syv års forhold. (Foto: MEGA)

Olivia Wilde og Jason Sudeikis har sammen to børn, sønnen Oits og datteren Daisy, og så sent som i december blev det tidligere par spottet smilende og grinende sammen, så noget tyder på, at der er tale om en sjældent lykkelig skilsmisse.

Olivia Wilde medvirker desuden også i den kommende "Don't Worry Darling" side om side med Harry Styles, Chris Pine, Gemma Chan og Florence Pugh. Det vides dog endnu ikke, hvornår filmen kan forventes at få premiere.

Hverken Harry Styles eller Olivia Wilde har officielt bekræftet, at de er blevet kærester.

Sponsoreret indhold