Nu bryder Jordyn Woods tavsheden

Jordyn Woods var torsdag aften tilbage på den røde løber.

Jordyn Woods var torsdag aften tilbage på den røde løber.

Foto: MEGA

Man kan roligt sige, at Jordyn Woods, kvinden der bliver beskyldt for at have været sammen med Tristan Thompson, har haft en vild uge.

Tirsdag kom det frem, at Tristan havde hygget sig med hende ved en fest, og så blev hun ellers persona non grata i Kardashian-familien. Samtidig blev hun smidt ud af veninden Kylie Jenners hus, hvor hun ellers boede, og i stedet er hun flyttet hjem til sin mor.
Torsdag aften var Jordyn Woods så tilbage på den røde løber ved et event i Hollywood. Men hun var langtfra sig selv.

Det skriver det amerikanske ugeblad People, der har talt med flere personer, der var til stede ved eventet, hvor Jordyn lancerede sin nye øjenvippekollektion. 

- Hun virkede virkelig deprimeret. Hun så ked ud af det. I hendes tale kunne man knapt nok høre, hvad hun sagde, det var som om, hun slet ikke gad at være der, fortæller skønhedsbloggeren Jade Simmone til People. 

En anden modeblogger, Lauren King, beskriver stemningen som underlig.

- Der var en underlig stemning. Jordyn var der ikke særligt længe, det var bare en hurtig optræden, fortæller Lauren King til People. Arrangementet var ellers til ære for Jordyn Woods nye Eylure-øjenvippekollektion, så det er underligt, at hun ikke blev i længere tid. 

Under sit korte visit ved festen holdt Jordyn Woods en tale, hvor hun på en måde adresserede den store elefant i rummet. 

- Tak til jer alle for at komme og støtte mig igennem alt, hvad der sker lige nu. Det har været ægte, og Eylure har været super støttende i projektet. Vi har arbejdet på det i mere end ni måneder nu, fortalte Jordyn kort fra scenen. 

Bloggeren Jade Simmone filmede Jordyns tale, og den har siden spredt sig som en steppebrand i de amerikanske underholdningsmedier.

- Jeg tror, at det der sker, er, at det virkelig er ved at synke ind, at hun ikke længere har Kylie til at støtte og opmuntre hende. Jeg tror virkelig, at hun kunne mærke det den aften, fortæller Jade Simmone om Jordyns underlige tale til People.

Flyttet hjem til mor

Siden det tirsdag kom frem, at Tristan Thompson havde været Khloé Kardashian utro med Jordyn Woods, kan man roligt sige, at Jordyn har fået ændret sit liv.

21-årige Jordyn Woods boede fast hos Kylie Jenner, og havde gjort de i en lang periode, men da rygterne om, at hun havde været sammen med Khloé Kardashians kæreste Tristan Thompson, skiftede stemningen lynhurtigt i Jenner-hjemmet. Jordyn blev bedt om at flytte ud med det samme. 
 
Jordyn har på ingen måde haft mulighed for at forberede sig på det hurtige exit fra hjemmet, og derfor har hun set sig nødsaget til at flytte hjem til sin mor igen. 
 
 
Afsløringen af Jordyn Woods forræderi mod veninden Kylie Jenner og resten af Kardashian-familien, har selvfølgelig rystet familien.
 
Tager man et kig på Instagram, kan man se, at flere af familiemedlemmerne allerede har droppet kontakten til Jordyn.
 
Kim Kardashian valgte som den første unfollowe Kylies veninde, og resten af den berømte familie valgte selvfølgelig at følge trop.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close