Kendte20. februar 2019

Sådan var Tristan Khloé Kardashian utro

Det var til en særdeles eksklusiv fest, at Tristan Thompson valgte at være Khloé Kardashian utro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega263814_001.jpg
 Foto: MEGA

Man keder sig aldrig, når man hedder Kardashian til efternavn. Men 34-årige Khloé Kardashian ville nok ønske sig, at hun havde lidt mindre om ørene for tiden.

I dag kom det nemlig frem, at reality-stjernen er gået fra sin kæreste Tristan Thompson, efter han har været hende utro. Det nu forhenværende par har sammen datteren True på snart et år.

Nu er der kommet ret præcise detaljer frem om, hvordan det hårdtslående utroskab skulle være foregået mellem basketballstjernen og Jordyn Woods, som er Kylie Jenners bedste veninde.

Sidespringet fra den tårnhøje boldfyr skulle være sket til en fest, som ikke gik stille for sig. Udover Tristan Thompson og Jordyn Woods var stjerner som Drake også tilstede.

Den eksklusive fest skulle have varet til den lyse morgen, og ifølge en kilde, som det amerikanske medie E! har snakket med, tænkte Tristan ikke meget på Khloé Kardashian, som naturligvis ikke var med til festen.

- Tristan og Jordyn hang op ad hinanden, og de flirtede utrolig meget. Tristan holdte rundt om hende på et tidspunkt, fortæller kilden til E!.

Drake og resten af gæsterne til festen kan altså ikke have været i tvivl om, at der var noget i luften i mellem Tristan Thompson og Jordyn Woods. Også selv om det var forbudt.

- Jordyn stod hele tiden ved tiden ved hans side aftenen igennem, og han smilede til hende, siger kilden, som beskriver alt, hvad der skete til festen.

Selv om Tristan og Jordyn udemærket var klar over, at de havde gang i noget knap så smart, så gjorde de intet for at skjule det.

Indtil festen sluttede skulle de to have flirtet meget med hinanden, og berøringen blev der heller ikke sparet på.

Sponsoreret indhold