Vil tilbage i varmen: Jordyn Woods undskylder

Foto: MEGA

Jordyn Woods har formentlig lavet sit livs største fejl ved at være sammen med Tristan Thompson, som på daværende tidspunkt var kærester med Khloé Kardashian.

Efter det påståede utroskab har den 21-årige model mistet sin bedste veninde Kylie Jenner, og efter skandalen bor de to ikke længere sammen.

Nu forsøger Jordyn Woods at gøre alt godt igen ved at undskylde til Khloé, Kylie og resten af Kardashian og Jenner-familien. Men det bliver nok en svær opgave.

Hele reality-familien har nemlig slået hånden af Jordyn Woods, som ifølge det amerikanske medie People er grædefærdig over situationen. Måske hun skulle have ladet være med at falde i med Tristan Thompson i stedet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har datteren True på ti måneder sammen (Foto: MEGA)

- Jordyn har prøvet at kontakte Khloé, Kylie og alle andre i familien for at undskylde og gøre alt godt igen, fortæller en kilde tæt på familien til People.

Selv om undskyldningen selvfølgelig er prisværdig, så er det dog ikke noget, som Khloé og resten af Kardashian-klanen giver meget for. Jordyn Woods er stadig lagt på is.

Før utroskab og undskyldninger var Jordyn Woods bedste venner med Khloés søster Kylie Jenner. De to boede endda sammen, og det gør naturligvis situationen om muligt endnu mere vanskelig.

Kylie Jenner valgte, naturligvis, at støtte sin søster og droppe angiveligt al kontakt med sin tidligere bedste veninde. Det har været hårdt for den stenrige model og reality-stjerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jordyn Woods har indtil for nyligt boet hos Kylie Jenner. Det er slut nu efter utroskabsskandalen.

Jordyn Woods og Kylie Jenner var bedste venner (Foto: MEGA)

- Det er meget svært for Kylie. Hun har i store træk mistet en del af sin verden. Hun er meget ked af det, fordi hun altid betroede Jordyn med alt, siger insider-personen til det amerikanske medie.

Sidespringet fra Tristan Thompsons side rammer altså ikke kun nu ekskæresten Khloé Kardashian, men det påvirker alle omkring dem.

Hovedpersonen, eller den anden skurk, i denne sag har det heller ikke nemt. Jordyn Woods flyttede efter afsløringen om utroskabet hjem til sin mor.

- Hun angrer fuldstændig. Hun græd hele natten sammen sin mor og søster, siger den velinformerede kilde til People

Jordyn har endnu ikke undskyldt offentligt til Khloé, Kylie og resten af Kardashian-familien. Og det er da også særdeles tvivlsomt, at den 21-årige model nogensinde kommer på god fod med den populære familie igen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close