Kendte21. februar 2019

Jordyn Woods smidt på porten: Må flytte hjem til sin mor

Jordyn Woods er i al hast blevet bedt om at pakke sine ting og forsvinde fra Kylie Jenners hus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega305432_018.jpg
 Foto: MEGA

Jordyn Woods er på nul komma fem gået fra at være en fast del af Kardashian-familien til at være persona non grata.

Nu er hun blevet tvunget til at flytte ud af Kylie Jenners hus. Det skriver People. Det amerikanske ugeblad har fået flytningen bekræftet af flere kilder tæt på Kardashian-familien.

21-årige Jordyn Woods boede fast hos Kylie Jenner, og har gjort de i en lang periode, men da rygterne om, at hun havde været sammen med Khloé Kardashians kæreste Tristan Thompson, skiftede stemningen lynhurtigt i Jenner-hjemmet.

Jordyn har på ingen måde haft mulighed for at forberede sig på det hurtige exit fra hjemmet, og derfor har hun set sig nødsaget til at flytte hjem til sin mor igen.

Det var sent tirsdag aften, at Kardashian-familien fik bekræftet de rygter, der var startet allerede mandag. TMZ og Hollywood-unlocked kunne begge bekræfte, at Jordyn rent faktisk havde været sammen med Tristan Thompson i forbindelse med en fest i weekenden.

- Det er et stort rod nu. Alle anså Jordyn som en del af familien. Hun var som et familiemedlem, der blev inviteret med til alt. Familien hjalp hende, og ønskede, at hun også kunne skabe sin egen virksomhed, fortæller en kilde til People.

Mens Jordyn Woods altså lynhurtigt er faldet fra tinderne, forsøger Khloé Kardashian at holde facaden udadtil.

I går dukkede Khloé fx op på den røde løber ved et event hos modefirmaet Pretty Little Things.

Her havde hun veninden Malika Haqq ved sin side, mens hun ikke ville snakke om den ubehagelige brud, som hun lige nu er ved at gå igennem.

Khloé og Tristan har været sammen siden 2016, og de har datteren True Thompson på 10 måneder sammen. På trods af, at de har et barn sammen, så har Tristan altså alligevel valgt at være utro. Ikke bare denne gang sammen med Jordyn Woods, men også tidligere i løbet af forholdet med Khloé.

Kort inden Khloé Kardashian fødte datteren True Thompson, dukkede flere videoer af en utro Tristan Thompson op i de amerikanske medier.

Tristan var i dagene op til fødslen blevet set med flere forskellige piger på natklubber i Cleveland og i New York.

Selvom Khloé altså blev ført bag lyset allerede inden, at hun blev mor for første gang, valgte hun at blive sammen med Tristan.

Utroskaben med Jordyn Woods var altså det, der fik bægeret til at flyde over.

Sponsoreret indhold