Kendte21. oktober 2019

Bendtners kæreste i vovet opslag: Brysterne falder ud

Fodboldfruen Philine Roepstorff har aldrig været bleg for at vise sin lækre krop frem. Nu har Bendtners labre kæreste overgået sig selv med et billede, der nærmest intet overlader til fantasien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas_bendtner_og_philine_roepstorff.jpg
 (Foto: Instagram (Philine Roepstorff)

På fodboldbanen går det ikke særlig godt for Nicklas Bendtner, som ikke har fået sparket ordentligt i støvlerne siden sin hjemkomst til FCK.

Men så er det jo godt, at han har lavet sin livs scoring i det private, og den ligger altid klar til at trøste ham derhjemme.

Philine Roepstorff har en krop, som er skabt af guddommelige hænder, og der er helt sikkert et væld af mænd, som misunder Bendtners bedre halvdel.

På sin Instagram-profil har den solbrune babe for vane at dele ud af godterne til sine godt 320.000 følgere - og det har hun nu gjort igen.

Med et nyt billede har Philine nok en gang forkælet sine følgere, som denne gang får et nærmest ublottet blik til hendes flotte fortrin.

Artiklen fortsætter under billedet...

- En gang i mellem er det okay, skriver den frække fodboldfrue til billedet, hvor hun poserer, i hvad man må formode er hendes frækkeste sæt lingeri.

Der er formentlig ingen tvivl om, at Bendtner synes, at det er et helt okay outfit, som hans 27-årige kæreste har valgt at iføre sig.

Generelt virker det til, at både Philine og den tidligere topangriber er faldet godt til rette i København.

For selv om målene mildest talt ikke er kommet i stride strømme fra Bendtners fødder, så er alle omstændighederne udenfor kridtstregerne helt på plads.

Se Bendtner ankomme til retten:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold