Se billedet: Bendtners eks poserer topløs

Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtner

(Foto: Dan Mariegaard)

Om Nicklas Bendtner har flest ekskærester eller flest fodboldklubber på sit cv, er et regnestykke, som vi ikke vil begynde at løse.

Sikkert er det dog, at den skandaleramte fodboldspiller har haft en del kvindelige bekendtskaber i løbet af sine nu 31 år.

Caroline Fleming og Julie Zangenberg er bare nogen af de mest prominente navne, vi har valgt at tage med i ligningen.

I skrivende stund danner Bendtner par med den langlemmede Instagram-stjerne Philine Roepstorff. Denne gang lader det til, at spydspidsen endelig har fundet kvinden, som kan holde ham i ro.

Før den solbrune godte var det en anden model, nemlig Natasja Madsen, som den tidligere landsholdsangriber kastede sin kærlighed på.

Da forholdet mellem Bendtner og den lyshårede model stod på, var den tårnhøje fodboldfyr særdeles glad for at vise hendes krop frem på Instagram.

Noget som Natasja Madsen selv heller ikke er bleg for at gøre. På det populære sociale medie deler hun ofte godter ud til sine næsten 50.000 følgere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den smukke model er lige nu i Californien, hvor vejret - modsat her i Danmark - arter sig til at rende topløs rundt. Og det udnytter hun til fulde.

Bendtner og Natasja Madsen blev kærester tilbage i foråret 2017. Forholdet varede dog ikke engang i et år.

I starten af sidste år slettede fodboldspilleren og modellen alle billeder af hinanden på de sociale medier. Siden har Natasja Madsen været ude og sige, at Bendtner havde været sammen med andre piger, mens de to var kærester.

Se Nicklas Bendtner ankomme til retten:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close