Neel Rønholt holder fri i december: Tid til mine piger

– Jeg har altid holdt meget af jul, men det er blevet endnu bedre, efter jeg har fået børn. Man oplever julen på ny, lyder det fra Neel Rønholt, som glæder sig til at nyde december med sine piger.

– Jeg har altid holdt meget af jul, men det er blevet endnu bedre, efter jeg har fået børn. Man oplever julen på ny, lyder det fra Neel Rønholt, som glæder sig til at nyde december med sine piger.

(Foto: Lars H. Laursen)

Året 2019 har været med fuld fart på for 35-årige Neel Rønholt.

Efter hun røg ud af "Vild med dans" og lige skulle danse med i finalen i Horsens, har hun endelig kunnet trække stikket og nyder nu at slappe af med sine døtre Ellen på fem og Franka på et år og kæresten Jens Sætter-Lassen, 33, i julemåneden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jens Sætter-Lassen og Neel Rønholt mødtes, da de gik på teaterskolen, og i dag har de døtrene Ellen og Franka sammen.

Jens Sætter-Lassen og Neel Rønholt mødtes, da de gik på teaterskolen, og i dag har de døtrene Ellen og Franka sammen. (Foto: Hanne Juul)

– Det har været et rigtig travlt år. Et rigtig dejligt arbejdsår, men også et travlt år. Så jeg holder fri hele december, og det glæder jeg mig meget til, siger Neel, som spiller nissen Nille i TV 2's "Tinka og Kongespillet".

Artiklen fortsætter under billederne ...

Neel Rønholt som nissen Nille i TV 2-julekalenderen Tinka og Kongespillet

Neel Rønholt spiller rollen som nissen Nille i TV 2-julekalenderen "Tinka og Kongespillet". (Foto: TV 2)

TV 2-julekalenderen Tinka og Kongespillet.

– Nille er varm og omsorgsfuld, men hun skal lære at få lidt mere mod på livet, siger Neel om sin karakter. (Foto: TV 2)

– Vi flyttede jo i hus i sommer, så det har også været travlt, fordi der har været så meget arbejde, og der mangler stadig nogle ting. Det er bare de der små ting, men det er også ting, som er sjove – som lige at få indrettet en krog og sådan noget. Det skal jeg, og så skal jeg holde fridage sammen med mine piger og være lidt sammen med Jens, kommer det med et stort smil fra skuespilleren, der er helt klar til at hygge.

– Jeg elsker jul, og jeg synes, december er en perfekt måned at holde fri i, så jeg skal bare julehygge, bage nogle vaniljekranse og alt det der, som jeg ikke har haft tid til. Der er ikke noget bedre end at holde fri, når man har knoklet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Neel og Michael Olesen nåede ikke til finalen i \

Neel og Michael Olesen nåede ikke til finalen i "Vild med dans", men det har hun det fint med:  – Jeg har nydt at være med. Det var en periode, som har været utrolig god på alle mulige måder. Jeg har fået alt det med, som jeg havde håbet, og mere til. (Foto: Hanne Juul)

Børnenes fest

Selve juleaften er helt traditionel, og i år skal familien holde jul hos Neels forældre.

– Vi spiser flæskesteg og and, danser om juletræet, og så gør vi det selvfølgelig på børnenes præmisser. Det, synes jeg, er rigtig vigtigt. Jeg har altid holdt meget af jul, men det er blevet endnu bedre, efter jeg har fået børn. Man oplever julen på ny.

Jeg synes, mine forældre har været rigtig gode til at give juletraditioner videre til mig. Det at gøre julen til noget særligt, det vil jeg også rigtig gerne give videre til mine børn. Så det vigtigste er, at det er på børnenes præmisser: At vi spiser tidligt og først får risalamande, når vi har danset om juletræet og sådan noget – at vi tilpasser det til dem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close