Kendte 17. november 2019

Christopher Læssø i tårer: Troede, det var slut

Christopher Læssø og partneren blev reddet på målstregen i "Vild med dans". Den danseglade tv-vært var efterfølgende rørt til tårer

Christopher Læssø og Karina Frimodt overlevede på et hængende hår i fredagens udgave af "Vild med dans".

Det var første gang, det dygtige oplevede at være i omdans. Her duellerede de mod Neel Rønholt og Michael Olesen.

Og den oplevelse var åbenbart for meget for Christopher, som lod tårerne få frit løb, da tv-signalet blev slukket.

Før Christiane og Sarah annoncerede, at tv-værten var videre i "Vild med dans", var han overbeivst om, at det var hans tur til at pakke danseskoene væk.

- Man er så presset, og vi knokler en vis del ud af bukserne hver uge, også at stå overfor dem, som er blevet spået som vindere fra dag et. Vi stod og tog afsked før afgørelsen, afslørede Christopher over for SE og HØR efter fredagens show.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Christopher og Karina havde bestemt ikke forventet at gå videre mod Neel og Michael (Foto: Thomas Laursen)

Tv-værten har alle dage været kendt for sit høje humør og vilde energiniveau, men nu får danskerne lov til at se en ny side af ham.

- Jeg går ind i det her med følelserne udenpå tøjet, så jeg kan slet ikke kapere det, forklarede Christopher.

En endnu mere væsentlig faktor til, at tårerne ikke kunne holdes tilbage, er, at nydanserens mor var i stuidet for første gang i fredags.

- Det er ekstra specielt. Min mor er et meget specielt menneske for mig, og hun er nået en alder, hvor hun er gangbesværet. Hun har knoklet sin krop op. Så fandme nej, om jeg ville ryge den dag, hvor hun endelig havde investeret smerter og diverse for at komme og se mig danse, fortalte Christopher.

På fredag er der semifinale i "Vild med dans", hvor Christopher og Karina skal forsøge at kæmpe sig i finalen i Forum Horsens om to ugers tid.

Sponsoreret indhold