Kendte 9. november 2019

Neel Rønholdt: Jeg håbede, at jeg ikke ville tabe mig

Danse-nipset Neel Rønholdt sørger for at spise og spise – alligevel har hun tabt sig, mens hun har været med i ”Vild med dans”
(Foto: Hanne Juul)

I over to måneder har hun valset og danset rundt – både i et træningslokale og på det store ”Vild med dans”-gulv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og med flere timers hård træning – hver dag – har danse-nipset Neel Rønholdt tabt sig.

- Jeg tror ikke, der findes nogen mennesker, der bevæger sig ligeså meget som os, og som ikke taber sig. Det gør man bare, og jeg havde så bare ikke så meget at tage af til at starte med, fortalte Neel Rønholdt til SE og HØR efter fredagens ”Vild med dans”.

- Jeg håbede, at jeg ikke ville tabe mig, men jeg har tabt mig lidt. Jeg har nok en høj forbrænding, og når man så danser og danser, så ryger der altså lidt af, tilføjede hun.

Præcis hvor mange kilo der er røget, ved Neel Rønholdt ikke. For hun vejer sig ikke. Men da hun skulle have finjusteret en af sine mange smukker kjoler til danseprogrammet, fandt hun ud af, at vægten var dalet:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Aller Media)

De mange timer i træningslokalet har fået vægten til at falde både hos Neel og Michael. Her er de fotograferet for to måneder siden - og i fredags. Foto: Hanne Juul

- Jeg var i systuen for at få taget mål, og der sagde de ”uh vi skal vist lige have kjolen lagt ind”, og så kunne jeg jo godt regne ud, at jeg havde tabt mig.

Hendes partner Michael Olesen har tabt sig fem kilo – og det er ganske normalt under ”Vild med dans”:

- Hver sæson taber jeg mig mellem tre og fem kilo. Du bruger et sted mellem otte timer til sidst dernede hver dag, og så taber du dig altså. Tænk hvis du skulle løbe ligeså mange timer hver dag. Så ville kiloene jo også rasle af, sagde Michael Olesen til SE og HØR fredag aften.

- Vi æder hele tiden. Problemet er bare, at vi også danser hele tiden. Så jeg bruger også en masse tid på at minde os om, at vi skal huske og spise. For ellers kan vi ikke danse så meget, som vi gør.

Parret er dog enige om, at vægttabet har en ganske sød fordel:

- Vi glæder os mega meget til december, for der skal vi bare spise og spise og spise. Og det bliver mega lækkert, lød det i kor fra danseparret.

Sponsoreret indhold