Nyheder13. januar 2017

Jens Sætter-Lassen skal giftes: Sådan friede jeg

I weekenden blev skuespillerparret Jens Sætter-Lassen og Neel Rønholt forlovet på et spaophold i Sverige.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/neel.jpg
 Foto: All Over Press)

I sommer stod skuespillerparret Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen foran hinanden ved alteret og sagde ja til ægteskabet, hvorefter de gav hinanden det første kys som mand og kone. Kort derefter råbte instruktøren "tak".

Det foregik nemlig alt sammen under optagelserne til filmen "Thorn", som får premiere senere i 2017, hvor kæresteparret spillede overfor hinanden.

- Det var lidt sjovt at skulle giftes på film, så jeg kan huske, at jeg tænkte "måske man snart skal gøre noget ved det". Der blev tankerne sat i gang, fortæller skuespilleren Jens Sætter-Lassen.

Det tog godt et halvt år før tankerne blev til virkelighed, for i weekenden friede den unge skuespiller til sin kæreste, som han har datteren Ellen på to år med.

For Sætter-Lassen var det mere et spørgsmål om, hvornår det skulle ske, for giftes med sin kæreste, det skulle han. Selve skridtet fra at gå med tankerne til rent faktisk at falde på et knæ, var dog mere spontant, lyder det fra den nyforlovede skuespiller.

- Jeg tog ind og købte en ring, og så friede jeg dagen efter, for det passede jo bare så godt med, at vi var på weekendophold i Sverige og pludselig var langt væk fra travle morgener og havregrød, siger han med et stort smil på læben.

Så da parret havde checket ind og gjorde klar til en weekend med spa, afslapning og kvalitetstid med hinanden, faldt Jens Sætter-Lassen på knæ.

- Det skulle gøres tidligt på weekenden, for så havde vi ligesom resten af dagene til at gå og snakke om det - og nyde det, siger skuespilleren.

Derfor faldt han på knæ, da de var ankommet til værelset.

- Jeg nåede lige at tænke "Så! Nu gør jeg det", men jeg var da selvfølgelig helt vildt nervøs. Det tror jeg ikke, man kan undgå, fortæller "Badehotellet"-skuespilleren.

Heldigvis blev kæresten, Neel Rønholt, glad og sagde, at hun meget gerne ville giftes med ham.

"1864"-skuespilleren fortæller, at det var vigtigt for ham, at det ikke blev en forretningsaftale, men at frieriet var både romantisk og en overraskelse.

Planen for det nyforlovede par er ikke helt fastlagt, men et sommerbryllup bliver det. Om det så bliver denne sommer eller næste sommer, ved de ikke endnu, men han slår fast, at det skal være en fælles beslutning.

- Jeg er sikker på, at jeg også får lov til at bestemme noget. Hvis jeg vil have, noget skal ændres eller være anderledes, så tror jeg da bestemt, at Neel tager det til efterretning, siger han med et grin.

Både Jens Sætter-Lassen og Neel Rønholt kommer til at være TV2-aktuelle i 2017. Han i fjerde sæson af "Badehotellet" og hende i TV2 Charlies nye seriesatsning "Mercur".

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold