Molly Egelind: Nej til barn nummer to

Serien om en flok sygeplejestuderende i 1950’erne med Molly Egelind i hovedrollen har skabt seerrekord på TV2 Charlie.

Serien om en flok sygeplejestuderende i 1950’erne med Molly Egelind i hovedrollen har skabt seerrekord på TV2 Charlie.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Erfaringen kunne ses, da Anna Rosenfeld i mandagens afsnit af ”Sygeplejeskolen” bar rundt på et spædbarn. Skuespilleren bag, Molly Egelind, har da også selv haft fornøjelsen af barnegråd og bleskift, da hun for næsten fem år siden blev mor til Ellinor.

Men datteren skal ikke sådan lige forvente at blive storesøster.

– Mange siger, at vi skal se at få et barn mere, for de har godt af at være tæt på hinanden, og at vi skal se at få overstået at have flere blebørn. Men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at få et barn mere, fordi det skal overstås. Så romantisk er jeg! Det skal være uundgåeligt, siger den 31-årige skuespiller, der er helt forelsket i sit enebarn.

– Jeg vil så gerne fordybe mig i min datter, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er ikke en lille ny på vej. Til gengæld har Molly Egelind og familien anskaffet to katte, så ingen behøver at føle sig alene, mens mor knokler på arbejdet. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Nye katte

Lige for tiden er kalenderen da også alt for spækket til at planlægge babyer, for den storsmilende Egelind gik direkte fra at lave 1. sæson af ”Sygeplejeskolen” til deltagelsen i ”Vild med dans” og videre til 2. sæson af TV2 Charlie-serien.

Nu hvor den er i kassen, har Molly gang i en ny udenlandsk TV-serie og et par teaterprojekter – og så har TV2 bestilt yderligere to sæsoner af ”Sygeplejeskolen”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er ikke flere unger på vej, selv om Molly i et afsnit af ”Sygeplejeskolen” for nylig viste, at hun ikke har glemt, hvordan man håndterer en baby. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

– Det har faktisk ikke noget med kalenderen at gøre, siger Molly Egelind om sin modvilje mod en graviditet mere. Ellinor fik hun nemlig, mens hun havde allermest travlt på teaterskolen, og det klarede hun og manden Benjamin Katzmann Hasselflug sig fint igennem.

– Lige nu har vi det bare fantastisk. Vi har fået to katte i stedet, siger ”Vild med dans”-finalisten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mollys mand Benjamin Katzmann Hasselflug, 31, kan spejde langt efter en ny barselsorlov. (Foto: Mikael Rieck)

Ingen kaffe

Den store travlhed på arbejdet den senere tid betyder dog ikke, at familien derhjemme bliver negligeret. Til gengæld er der andre, der må lide, når Molly knokler.

– I perioder hvor jeg har meget travlt, er det alt det ud over familielivet, jeg skærer fra. Det er kun arbejdet og familien, der er tid til. Og så er det desværre kaffeaftalerne med veninderne, der ryger, fortæller den travle frue, der heldigvis ikke er kørt træt i det hårde program endnu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg prøver hele tiden at sige ”Nu stilner det af” og ”Nu skal jeg puste ud”. Men jeg har ikke haft en eneste dag, hvor jeg ikke skulle noget, siger Molly, der mellem optagelserne af de første to sæsoner af ”Sygeplejeskolen” hev en 2.-plads i ”Vild med dans” hjem – kun overgået af Simon Stenspil. (Foto: Thomas Laursen)

– Men på et tidspunkt bliver jeg nødt til at tage til Gran Canaria eller sådan noget og bare slappe af med noget køligt at drikke i hånden. Og en bog!

Indtil videre må Molly nøjes med at slappe af på sofaen med at se ”Sygeplejeskolen”, der kommer hver mandag aften på TV2 Charlie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close