Nyheder26. august 2016

Dansk skuespillerpar gift

"Den skaldede frisør"-stjernen Molly Blixt Egelind og skuespiller Benjamin Hasselfug blev i weekenden mand og kone. Sammen har de en pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/benjamin-og-molly.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Under en udendørs ceremoni på Refshaleøen i København giftede Molly Blixt Egelind og Benjamin Hasselfug sig i weekenden med hinanden.

Det fremgår af mange billeder, som både bruden, brudens mor - den folkekære skuespillerinde Søs Egelind - og flere andre celebre gæster har delt på Instagram under hashtagget "mollyogbenjamin16".

- 2 x lykkelig, skriver Molly Blixt Egelind til et foto af hun og gemalen under åben himmel med guirlander svajende i vinden i forbindelse med ceremonien.

- Den smukkeste gåtur, jeg nogensinde har haft, skriver den 28-årige skuespillerinde til et andet billede, hvor hun bliver ført op til sin Benjamin, mens mor Søs kniber en tåre i baggrunden.

Også hun har delt et billede af datterens store dag.

- Lykkeligste lykkelige. Ældstedatteren giftet bort til jordens dejligste mand, jubler den 57-årige Vild med dans-darling til fotoet.

På Instagram afslører en video fra bryllupsfesten også, at Søs Egelind overraskede det nygifte brudepar med et festligt sangindslag.

Blandt gæsterne var blandt andre skuespillerinden Mille Lehfeldt og hendes mor, Kirsten Lehfeldt, der har arbejdet sammen med Molly Blixt Egelinds mor, Søs Egelind, adskillige gange i comedyduoen "Kongeriget".

- Hurra for den kærlighed, skriver Mille Lehfeldt til et kyssebillede af det nygifte brudepar.

Den 28-årige skuespillerinde, der er kendt fra Susanne Bier-filmen "Den skaldede frisør", og den 29-årige skuespiller, der er kendt fra "Krøniken", fik datteren Ellinor i sommeren 2014.

Bruden har i øvrigt ændret navn til Molly Blixt Hasselfug-Egelind på Instagram.

Sponsoreret indhold