Nyheder11. september 2010

Søs Egelind: Jeg har svigtet mine børn

To kræftsygdomme og en skilsmisse har tæret hårdt på skuespillerens familieliv
52-årige Søs Egelind ville ønske, hun havde haft overskuddet til at sende sine to døtre i terapi under sit sygdomsforløb
52-årige Søs Egelind ville ønske, hun havde haft overskuddet til at sende sine to døtre i terapi under sit sygdomsforløb
 Foto: All Over

Inden for de sidste 4 år har Søs Egelind været ramt af lymfekræft i tre organer, haft modermærkekræft på benet og er blevet sparket ned af en hest to gange. I foråret kulminerede nedturen, da hun blev skilt fra manden gennem 25 år, filmfotografen Bjørn Blixt.

Læs også: Søs Egelind: Skilsmisse

Det er hårde sager at komme igennem og skuespilleren fortæller nu ærligt om, hvordan den turbulente og triste tid har sat sit præg på især hendes to døtre, Clara, 17, og Molly, 22, der har lidt under mors uheld og sygdom.

Læs også: Søs Egelind: Taler ud om sin sygdom

- Det går hårdt ud over familien, når mine uheld ikke synes at have nogen ende. Men jeg gør alt for at få tingene i balance igen. Det var meget voldsomt for dem at se deres mor være så syg. Havde jeg haft mere overskud, havde jeg også forsøgt at få dem i den fantastiske terapi som for eksempel Kræftens Bekæmpelse tilbyder. Men det har man ikke altid overskud til, når man selv ligger med røven i vandskorpen, fortæller hun til Søndagsavisen.

Sponsoreret indhold