Nyheder26. november 2018

"Sygeplejeskolen" vender tilbage: Sådan bliver sæson to

Har du trofast fulgt med i "Sygeplejeskolen" på TV2 Charlie, så er der gode nyheder. Der kommer nemlig en sæson to til næste år
https://imgix.seoghoer.dk/molly_egelind_i_sygeplejesklen.jpg
 (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

I går blev det sidste afsnit af "Sygeplejeskolen" i denne omgang vist på TV2 Charlie, men savner du allerede Erik, Anna og alle de andre i den fremragende TV-serie, så er der gode nyheder.

Allerede da sidste afsnit løb over skærmen i går aftes, kunne TV2 nemlig fortælle, at der er endnu en sæson på vej.

- "Sygeplejeskolen" har været en kæmpe succes for TV2 Charlie, siger kanalchef på TV2 Networks Sune Roland Jensen til TV2.dk.

Serien har haft cirka 480.000 seere i gennemsnit, og det gør den til et af de mest sete programmer på TV2 Charlie nogensinde.

Derfor er det da heller ikke så underligt, at TV2 har givet grønt lys til endnu en sæson.

Optagelserne starter allerede i denne uge. Nærmere bestemt på onsdag den 28. november.

Molly Egelind, der spiller hovedrollen som den unge pige Anna, er begejstret over, at hun endnu en gang får lov til at trække i sygeplejeuniformen.

Og så løfter hun lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske med Anna i den nye sæson.

- Hun kommer til at tage mere ansvar på sig og vriste sig fri af sit ophav som rigmandsdatter, men der sker også nye ting i hendes kærlighedsliv, fortæller Molly Egelind til TV2.dk.

I anden sæson af den populære serie kommer vi til at følge Anna endnu mere, end vi har gjort i første sæson.

Molly Egelind har også delt den gode nyhed på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Sidste afsnit af Sygeplejeskolen er rullet over skærmen... MEN!!! Allerede på onsdag går vi i gang med at optage sæson 2! I er så mange der har spurgt efter flere afsnit, så jeg er glad for endelig at kunne fortælle at jeg selvfølgelig trækker i den fine blå uniform igen, skriver Molly på Instagram og fortsætter:

- Glæder mig HELT VILDT! Tak for de dejlige kommentarer og rosende ord jeg har fået hele sæsonen igennem, og tak fordi I har set så trofast med!

Hvornår den nye sæson af "Sygeplejeskolen" får premiere, er der endnu ikke taget stilling til.

Sponsoreret indhold