Nyheder 11. juli 2018

Søs Egelinds datter med i "Vild med dans"

Søs Egelinds datter Molly skal deltage i næste sæson ”Vild med dans”
(Foto: Claus Poulsen)

Søs Egelinds datter Molly kan godt begynde at kridte danseskoene og finde sin indre jive og vals frem.

Den 30-årige skuespillerinde, der altså er datter af skuespillerinde og komiker Søs Egelind, skal nemlig deltage i den næste sæson af TV 2s populære danseprogram ”Vild med dans”.

Det kunne SE og HØR afsløre for et par uger siden, og nu bekræfter TV 2 selv nyheden.

- Jeg har oplevet på nært hold, hvor fantastisk en oplevelse det er. Det er ikke bare et tv-program, det er jo en ekstra familie, man får, siger Molly Egelind til TV2.

Molly Egelind har selv troligt fulgt med i det populære program, og hun beskriver sig selv som ”latterligt klodset”. Succeskriteriet er derfor blot at nå andet program.

- Det tænker alle jo sikkert, når de går ind til det: "Bare jeg ikke bliver den første, der ryger ud". Men det, synes jeg, simpelthen ville være så frygteligt, siger Molly Egelind til TV2.

(Foto: Claus Poulsen)

Molly fulgte troligt med på sidelinjen, da hendes mor Søs deltog i programmet i 2015. Foto: All Over

30-årige Molly Egelind, der blev nomineret for sin rolle i Susanne Biers komedie ’Den skaldede frisør’, kan dog få masser af råd fra mor Søs. Hun medvirkede nemlig i "Vild med dans" i 2015, hvor hun nåede til kvartfinalen med den professionelle danser Mads Vad.

Søs har dog også allerede givet råd til sin datter:

-  "Sig ja, og glæd dig", fortæller Molly Egelind.

Foruden Molly Egelind er det også blevet afsløret, at Emil Thorup og Emmelie de Forest medvirker i 15. sæson af ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Sponsoreret indhold