Søs Egelinds datter med i "Vild med dans"

Søs Egelind og datteren Molly.

Søs Egelind og datteren Molly.

(Foto: Claus Poulsen)

Søs Egelinds datter Molly kan godt begynde at kridte danseskoene og finde sin indre jive og vals frem.

Den 30-årige skuespillerinde, der altså er datter af skuespillerinde og komiker Søs Egelind, skal nemlig deltage i den næste sæson af TV 2s populære danseprogram ”Vild med dans”.

Det kunne SE og HØR afsløre for et par uger siden, og nu bekræfter TV 2 selv nyheden.

- Jeg har oplevet på nært hold, hvor fantastisk en oplevelse det er. Det er ikke bare et tv-program, det er jo en ekstra familie, man får, siger Molly Egelind til TV2.

Molly Egelind har selv troligt fulgt med i det populære program, og hun beskriver sig selv som ”latterligt klodset”. Succeskriteriet er derfor blot at nå andet program.

- Det tænker alle jo sikkert, når de går ind til det: "Bare jeg ikke bliver den første, der ryger ud". Men det, synes jeg, simpelthen ville være så frygteligt, siger Molly Egelind til TV2.

Søs Egelind og datteren Molly.

Molly fulgte troligt med på sidelinjen, da hendes mor Søs deltog i programmet i 2015. Foto: All Over

30-årige Molly Egelind, der blev nomineret for sin rolle i Susanne Biers komedie ’Den skaldede frisør’, kan dog få masser af råd fra mor Søs. Hun medvirkede nemlig i "Vild med dans" i 2015, hvor hun nåede til kvartfinalen med den professionelle danser Mads Vad.

Søs har dog også allerede givet råd til sin datter:

-  "Sig ja, og glæd dig", fortæller Molly Egelind.

Foruden Molly Egelind er det også blevet afsløret, at Emil Thorup og Emmelie de Forest medvirker i 15. sæson af ”Vild med dans”.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close