Kendte15. maj 2019

Modeboss sviner Helena: Ligner bordelmutter

Den tidligere britiske Vogue-chefredaktør Alexandra Shulman mener, at den danske babe Helena Christensen går klædt i for lidt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helena_christensen_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Jeg er ked af det, Helena Christensen, men du er FOR gammel til at have det på!

Sådan starter modeskribenten Alexandra Shulman sin sønderlemmende kritik af 50-årige Helena Christensens påklædning til modellen Gigi Hadids 24-års fødselsdag i New York.

Gigi havde valgt temaet ”denim” til festen, og det betød, at mange af de inviterede troppede op i alverdens afskygninger af cowbowstof.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/helena_christensen.3.jpg
 (Foto: MEGA)

Sådan så det ud, da Helena Christensen dukkede op til Gigi Hadids fest på Manhattan. (Foto: MEGA)

Men Helena Christensens forsøg på at være ung med de unge floppede fælt, hvis man altså skal tro på Shulmans analyse:

– Det er muligt, at hun bare blev grebet af panik over, at det var en temafest, og tænkte, at hvis hun dukkede op klædt ud som en bordelmutter i en provinsby, så ville det nok passe ind. Det, du havde på som 30-årig, vil aldrig sidde på samme måde 20 år senere. Tøj lyver ikke, skriver Alexandra på Daily Mail.

Danskeren svarer igen

Helena Christensen fyldte 50 år i december 2018, og hendes tid som afklædt supermodel er færdig, skriver Alexandra.

– Der er intet i vejen med gerne at ville se attraktiv ud. Det opnår du bare ikke ved at tage et sort blondekorset på i offentligheden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Hun har ingen ret til at skrive sådan en latterlig artikel. Jeg har kendt dig i 30 år, og uanset hvad du har på, bærer du det altid stilfuldt og med værdighed, skrev Naomi Campbell, 48, efterfølgende på Instagram til Helena. (Foto: MEGA)

Helena Christensen er efterfølgende kommet med en indirektekommentar til sagen. Forleden delte hun et billede af sig selv med blondekorsettet på og skrev:

– Lad os fortsætte med at ophøje og støtte hinanden, alle I smukke, kloge, sjove, sexede, hårdtarbejdende og talentfulde kvinder derude.

null

Sponsoreret indhold