Micki i midten: Chengs chicks

– Haaarj, pigeeer!

Om nogen er 31-årige Micki Cheng toptændt før “Vild med dans”-premieren fredag aften.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Bagedyst- og børne-tv-stjernen fyrede op under pressemødet i fuldt festhumør – med trekløveret Asta Björk, Mille Funk og partneren Jenna Bagge.

Slås for sejren

Han blev nummer to i “Den store bagedyst”, så nu skal der tages hævn!

Micki Cheng, 32, vil for alt i verden vinde “Vild med dans”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mickis danseidol: – Michael Jackson har nogle fede moves, men i alle de år, jeg har set “Vild med dans”, har jeg altid drømt om at danse med Jenna, så et eller andet sted er hun også mit danseidol.
Jennas danseidol: – Det er en, der hedder Carmen Vincelj. Hun dansede med Allan Tornsberg og har været min træner. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg er meget bange, men jeg er her for at vinde. Jeg har set “Vild med dans” i mange år, og jeg elsker det, afslører den sjove kageentusiast.

Og netop kærligheden til fredagsballet skinner igennem hos Micki.

– Jeg kan mærke, at du har noget kærlighed til programmet. Det er altså sødt, griner sidste års sølvvinder, partneren Jenna Bagge, 33.

Pailletter på drengen

– Jeg har fået den fedeste partner! Jacob er jo Jacob – og bare så likeable, så det er jo megaheldigt for mig, som er helt ny, jubler Camilla Sofie Dalsgaard, 30, som dog ikke er helt så grøn.

Hendes mor, Soffie Dalsgaard, dansede med i de første sæsoner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Camillas danseidol: – Må være min mor! Jeg kan jo næsten ikke sige andre end mine forældre – og så min onkel, Allan Tornsberg, som jo har været dommer. (Foto: TV 2)

– Jacob får lov at være den mest farverige af os – og vi har allerede aftalt masser af pailletter til ham, røber debutanten om sin fraværende partner, Jacob Haugaard, 69.

Meldte sig selv

Popprinsen Jimilian, 27, har altid været vild med dans.

På TikTok hitter han stort, når han udfører en simpel koreografi til sine nye hits, og det fik ham faktisk til selv at kontakte “Vild med dans”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jimilians danseidol: – Det er Asta. Hun er megasej og en favorit.
Astas danseidol: – Er Yulia Zagoruychenko. Hun er blevet verdensmester de seneste ni år. Hun er fucking sej, og så har jeg kunnet spejle mig i hende, fordi hun også er lidt lav. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg skrev til “Vild med dans” sidste år og spurgte, om jeg måtte komme og optræde med en sang, fordi den klarede sig vildt godt på TikTok, afslører rapperen, som har smukke Asta Björk Ivarsdottir, 23, som lærerinde.

– De sagde: “Nej, men du kan komme og være med næste år!” Det var jo bare endnu bedre, jubler energibomben.

Vildlaks vil vinde

– Jeg er “in it to win it”!

29-årige Rasmus Kolbe, som er kendt under YouTube-navnet Lakserytteren, tror på sig selv og partneren Mille Funk, 30.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rasmus’ danseidol: – Det er Elvis! Og I kan godt forvente lidt Elvis-trin.
Milles danseidol: – Åh, må man kun sige én? Herhjemme har jeg altid syntes, at Cecilie Lassen havde en fed udstråling, da hun dansede ballet. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg går altid efter at udfordre mig selv kreativt – og opfordrer børn og unge til det samme, udbasunerer “Laksen”, som lover historiefortælling og smæk på farverne.

– Haugaard får lov at shine i starten, men så ...

Øverst på listen

Begejstringen ville ingen ende tage, da Silas Holst, 38, fandt ud af, at det er Lise Rønne, 42, han skal svede i et øvelokale med de næste måneder.

– Lise har stået på min drømmeliste over partnere i alle de år, jeg har lavet “Vild med dans”, så jeg fik et chok – på den gode måde – da hun kom ind ad døren, siger den mangfoldige “Vild med dans”-vinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Også sidste års “X Factor”-vikar er helt vild med sin læremester, og hun er lykkelig over at være med i danseshowet.

– Alle siger, at det er fantastisk at være med, så jeg tænkte: “Hvorfor ikke sige ja, have det sjovt og møde en masse fantastiske mennesker?” jubler Lise.

Britt is back

Intet varer evigt – men Britt Bendixen, 79, i “Vild med dans” gør.

I al fald er dommerveteranen atter klar med point og paso-poesi, når sæson 18 spjættes af sted fredag aften.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Sidste år lagde Bendixen selv ellers op til, at det var den allersids-te dans, men TV 2 spurgte – og så kunne Britt ikke sige nej.

Dermed er der atter 10 skarpe øjne på stilke ved dommerbordet – med Nikolaj Hübbe, 53, Anne Laxholm, 69, Marianne Eihilt, 46, og Jens Werner, 57, på stikkerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close