Kendte27. juli 2021

Mie Moltke afslører: Slut med ”Vild med dans”

Når TV 2 til efteråret sender den nye sæson af danseprogrammet, så bliver det uden Mie Moltke som professionel
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/mie_moltke_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Efter 15 sæsoner er det slut med ”Vild med dans” for den professionelle danser Mie Moltke. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

- Jeg har så mange visioner og passioner, som jeg skal have ført ud endnu mere ud i livet, og derfor har jeg valgt ikke at lave Vild med dans, når de starter op igen snart, skriver hun i en længere tekst og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at kaste al min energi ind i det, som jeg vil udfolde endnu mere over den næste tid.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hvilke projekter danseren nu vil kaste sig over, afslører hun dog ikke endnu, men i stedet takker hun for alle de minder og stunder, hun har fået med sig over de seneste 15 sæsoner.

- Tak for så mange sæsoner! Så mange partnere, så mange unikke øjeblikke og møder, som har ændret min verden! Virkelig, slutter hun.

Artiklen fotsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/maze_3.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Gennem sine 15 sæsoner har Moltke blandt andet danset med Michael Maze. Foto: Hanne Juul

Trods den chokerende nyhed, så sender flere gode tanker danserens vej, og flere af de andre professionelle dansere fra programmet har tilkendegivet et like på hendes opslag.

Herunder danseren Morten Kjeldgaard, der selv har været med i ni ud af programmets 17 sæsoner, der sidste år blev vundet af skuespiller Merete Mærkedahl og danser Thomas Evers Poulsen.

Trods Moltkes exit af programmet så har SE og HØR tidligere kunne afsløre, at en gammel kending vender tilbage som danser – nemlig Claudia Rex.

Sponsoreret indhold