Kendte 23. juli 2021

Kan du kende hende? Kendisdatter med i "Vild med dans"

"Vild med dans"-holdet for den kommende udgave af fredagsballet er så småt ved at falde på plads. SE og HØR erfarer nu, at et velkendt ansigt i form af en kendisdatter indtager "Hele Danmarks dansegulv" i den kommende sæson.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Nu skal vi ikke vente meget længe, før vi igen kan rocke med på en rumba i den nye sæson af "Vild med dans".

Holdet er så småt faldt på plads, og i går kunne SE og HØR afsløre, at Claudia Rex vender tilbage til TV 2-hittet. Og noget overraskende skal hun ifølge vores oplysninger danse med en kendt kvinde.

Læs den historie her:

Men vi er slet ikke færdige. For der er ifølge vores oplysninger nemlig et nyt, velkendt ansigt i danseflokken til efteråret.

Kan du huske Soffie Dalsgaard? Og hendes mand Jesper Dalsgaard, som begge har medvirket som profesionelle dansere i fredagsballet? Så er der spændende nyt!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deres datter, 30-årige Camilla Sofie Dalsgaard, får nemlig debut som professionel danser i den kommende dansesæson. Det erfarer SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Aller Media

Camilla Sofie Dalsgaard debuterer i den kommende sæson af "Vild med dans" som professionel danser (Foto: Aller Media)

"Vild med dans"-studiet er dog langt fra fremmed for Camilla, som i løbet af sin ungdom har været meget omkring TV 2-hittet.

Det har hun naturligvis, fordi hendes forældre begge har medvirket i danseshowet.

Den kommende sæson af "Vild med dans" løber af stablen til efteråret, og det bliver efter alt at dømme igen med Christiane Schamburg-Müller og Sarah Grünewald som værter.

På de sociale medier har man kunnet se de to skærmskønheder vimse rundt sammen i flotte kjoler for nylig.

Sponsoreret indhold