Menneskelig Ken-dukke anholdt i Tyskland

Den menneskelige Ken-dukke alias Rodrigo Alves blev anholdt i Tyskland.

Den menneskelige Ken-dukke alias Rodrigo Alves blev anholdt i Tyskland.

Foto: Mega

 

Han kan på grund af sit lettere bizarre udseende muligvis være skræmmende at møde en mørk nat, hvor man går i sine egne tanker, men den menneskelige Ken-dukke alias Rodrigo Alves er næppe voldeligt anlagt og har sandsynligvis ikke kræfter til at slå en flue ud af kurs, når det kommer til stykket.

Så det var ikke på grund af nogen alvorlig forbrydelse, at den 35-årige mand, der i sidste ende gerne vil være kvinde, for nylig led den tort at blive anholdt i Tyskland.

Anholdelsen kom kort efter, at han blev smidt ud af Celebrity Big Brother for at tale nedsættende om de andre deltagere.

Det var i oktober, at den brasiliansk-fødte Rodrigo Alves blev anholdt af tysk politi.

Han var for det tyske TV-netværk Pro Sieben ved at indspille et TV-program i Berlin.

Men optagelserne blev stoppet af tysk politi, der gerne ville have de medvirkende til at identificere sig.

Og så var det, problemerne opstod for den gode Rodrigo, der har gennemgået mere end 50 operationer for at komme til at ligne en menneskelig Ken-dukke.

Politiet kontrollerede, at holdet havde tilladelse til at filme, og alt var i den skønneste orden.

Men Rodrigo Alves kunne ikke fremvise et gyldigt id-kort og blev kortvarigt tilbageholdt af politiet og taget med på den lokale politistation.

- Jeg var kommet til at tage mit gamle pas med og ikke det nye. Det var umuligt for politiet at identificere mig via fotoet, fordi jeg ser så anderledes ud i dag. Så nogen fra filmholdet måtte tage en kopi af mit nye pas og vise til politiet, så jeg kunne komme på fri fod, siger Rodrigo Alves til Daily Mail.

Han har lagt et millionbeløb for de mange operationer der indbefatter, at flere ribben er blevet fjernet, indoperering af implantater, så han ser mere muskuløs ud og ni næseoperationer, der har betydet, at hans næse er blevet så smadret, at han har haft problemer med at trække vejret.

Se galleri med den menneskelige Ken-dukke herunder:

Rodrigo Alves, 08112018

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close