Kendte27. april 2018

Den menneskelige Ken-dukke: - Jeg skulle aldrig have fået fjernet ribbenene

Den menneskelige Ken-dukke fortryder at have fået fjernet fire ribben
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/menneskelig-ken-dukke-27042.jpg
 Foto: All Over Press

Han har brugt mere end fire millioner kroner på at ændre sit udseende, men nu er han - også i egne øjne - gået for langt.

Den menneskelige Ken-dukke, Rodrigo Alves, har været igennem op mod 60 indgreb for at ommøblere fuldstændig på det udseende han havde fra fødslen, og det er nu lykkedes i en grad, så han advarer andre mod at gøre som han.

I februar sagde han til Daily Mail:

- Mit råd til alle er ikke at få lavet, hvad jeg har fået lavet. Jeg har været igennem så mange operationer, at jeg har været nødt til at ændre alle mine identifikationspapirer. Jeg kan slet ikke kende mig selv længere. Når jeg ser på gamle billeder, så er det som en død person. For længst borte, fortalte Alves til Daily Mail.
https://imgix.seoghoer.dk/ken-artikerl.jpg

Rodrigo Alves. (Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/ken-artikerl.jpg
Han sagde også, at han er helt færdig med plastikoperationer. - Med mindre jeg skal have lovet noget af medicinske årsager, så er jeg helt færdig med det. Jeg bliver nødt til at stoppe med plastikkirurgi. Der er ikke mere, der kan blive lavet, uden at jeg skal gå på kompromis med mit helbred, sagde Alves i interviewet. Det var kort efter, at han havde fået foretaget det største indgreb - at få fjernet fire ribben. Oprindelig ville han have fjernet seks ribben, men kirurgerne sagde 'nej'. Den menneskelige Ken-dukker har tidligere fortalt, at de mange operationer er med til at opfylde hans ønske om at leve som kvinde.

- Jeg er glad for at være en mand nu, men jeg har ikke lyst til at ende som en slasket gammel mand. Jeg vil hellere være en sexet ældre kvinde end en slasket gammel mand, sagde han sidste år til The Sun.

At få fjernet fire ribben skulle medvirke til at give ham en kvindelig timeglas-figur, men operationen har ikke haft det ønskede resultat, og er nærmest at betegne som en fiasko, fortæller han nu til Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/alves-vand.jpg

Rodrigo Alves på stranden i Miami. (Foto: All Over Press)

I hele januar var han nødsaget til at gå med korset for at holde kroppen på plads efter at have fået fjernet ribbenene.

- Jeg har smerter både når jeg spiser og drikker og er hævet op i den ene side, der hvor jeg er blevet opereret, siger Rodrigo Alves nu om resultatet af operationen.

- Man kan kun se resultatet af operationen, når jeg har korsettet på. Hvis jeg ikke har det på, ser jeg ud lige som før. Og fordi jeg skulle tage den så meget med ro efter operationen, kunne jeg ikke træne, så nu er jeg blevet fed, siger han.

De mange operationer har givet ham store problemer

Alene hans næse er blevet opereret otte gange og har givet ham vejrtrækningsproblemer, og senest fik han forrige sommer sat brusk fra ribbenene ind i sin næse. - Det hjalp, men jeg kan stadig ikke trække vejret ordentligt gennem næsen, sagde Rodrigo Alves ved en tidlogere lejlighed, da han kommenterede sit udseende. Den reducerede vejrtrækning er et resultat af de mange operationer. - Det er en slags negativ dominoeffekt, hvor reparation af et problem skaber et andet, sagde Rodrigo Alves, uden at han dog lod til at være synderligt bekymret over situationen. Hverken hans svulmende brystkasse eller six pack er ægte, men er lige som så meget andet på ham hjulpet på vej af skønhedskirurgien. Hans mål er at blive TV-stjerne. En arv fra bedsteforældrene gør det muligt for ham at lægge sig under kniven så ofte han vil, og han behøver ikke at tage et almindeligt lønarbejde for at eksistere. GALLERI: Den menneskelige Ken-dukke

Rodrigo Alves, april 2017

Sponsoreret indhold