Hollywood3. april 2017

Kan ikke trække vejret: Smadret af 50 plastikoperationer

Her er det vist gået lidt gået for vidt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/til_piet.jpg
 Foto: All Over Press)
Hvornår er nok, nok? For 33-årige Rodrigo Alves på billedet oven over skulle han nok være stoppet efter et encifret antal plastikoperationer, men han har været under kniven hos plastickirurgerne 50 gange, og nu er det gået galt.
Han kan ikke længere trække vejret ordentligt gennem næsen. Det fortalte han om forleden i det det britiske talk show "This Morning". Alene hans næse er blevet opereret otte gange, og senest fik han i sommer i fjor sat brusk fra ribbenene ind i sin næse. - Det hjalp, men jeg kan stadig ikke trække vejret ordentligt gennem næsen, siger Rodrigo Alves.
Den reducerede vejrtrækning er et resultat af de mange operationer. - Det er en slags negativ dominoeffekt, hvor reparation af et problem skaber et andet, siger Rodrigo Alves, uden at han dog lader til at være synderligt bekymret over situationen. Han er blevet kendt som den menneskelige 'Ken-dukke' med reference til Barbie og Ken-universet, men det er ikke et kælenavn han selv har stræbt efter. Hverken hans svulmende brystkasse eller six pack er ægte, men er lige som så meget andet på ham hjulpet på vej af skønhedskirurgien. Hans mål er at blive TV-stjerne. En arv fra bedsteforældrene gør det muligt for ham at lægge sig under kniven så ofte han vil, og han behøver ikke at tage et almindeligt lønarbejde for at eksistere.
Se galleri og klip med den lettere kinky Rodrigo Alves herunder:

Rodrigo Alves, april 2017

Sponsoreret indhold