Menneskelig Ken-dukke med advarsel: Gør ikke som mig

Rodrigo Alves viser sine bortopererede ribben frem.

Rodrigo Alves viser sine bortopererede ribben frem.

Foto: All Over

Han har været under kniven mere end 60 gange, og han har brugt over fire millioner kroner på sit udseende. 

Men nu advarer Rodrigo Alves, der også er kendt som den menneskelige Ken-dukke, andre mod at gøre det samme. 

- Mit råd til alle er ikke at få lavet, hvad jeg har fået lavet. Jeg har været igennem så mange operationer, at jeg har været nødt til at ændre alle mine identifaktionspapirer. Jeg kan slet ikke kende mig selv længere. Når jeg ser på gamle billeder, så er det som en død person. For længst borte, fortæller Alves til Daily Mail

Han fortæller også, at han er helt færdig med plastikoperationer. 

- Med mindre jeg skal have lovet noget af medicinske årsager, så er jeg helt færdig med det. Jeg bliver nødt til at stoppe med plastikkirurgi. Der er ikke mere, der kan blive lavet, uden at jeg skal gå på kompromis med mit helbred, fortæller Alves også i interviewet. 

Det er ellers ikke lang tid siden, at han sidst var under kniven. Her fik han fjernet fire ribben. 

 
- Jeg er 34 år, det har været en lang rejse for mig. Jeg elsker den måde, jeg ser ud på. Jeg elsker at skille mig ud. Plastikkirurgi har ændret mit liv. Fra vand til vin, fortalte den menneskelige Ken-dukke på morgent-TV efter operationen. 
 

Sådan så Rodrigo ud, før han røg under kniven. (Foto: All Over Press)

Den menneskelige Ken-dukker har tidligere fortalt, at de mange operationer er med til at opfylde hans ønske om at leve som kvinde

- Jeg er glad for at være en mand nu, men jeg har ikke lyst til at ende som en slasket gammel mand. Jeg vil hellere være en sexet ældre kvinde end en slasket gammel mand, sagde han sidste år til The Sun.

Sidste år fortalte han også, hvordan han kunne mærke alderen trykke

- I 2018 bliver jeg 35, og mens jeg aldrig har haft et ønske om at se perfekt ud, vil jeg gerne se evigt ung ud. På grund af de kraftige lamper i TV-studier og den megen makeup man får på, er min hud kommet til at se meget ru ud, og denne behandling får min hud til at se finere og yngre ud, sagde Rodrigo til Daily Mail.
 
Du kan se flere billeder af Rodrigo Alves i galleriet herunder

Rodrigo Alves, april 2017

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close