Mascha kan stadig: 40, fræk og frisk

– Jeg elsker at stadse mig ud, når jeg skal på den røde løber, erkender Mascha Vang, da hun ser det gamle billede fra Zulu Awards i 2009.

– Jeg elsker at stadse mig ud, når jeg skal på den røde løber, erkender Mascha Vang, da hun ser det gamle billede fra Zulu Awards i 2009.

(Foto: Jesper Sunesen)

Reality-start

Hele danmark lærte Mascha at kende, da hun for 20 år siden var med i realityprogrammet "Villa Medusa". I dag er hun Danmarks mest googlede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: SE og HØR)

– Det er fedt at blive 40 år og så se hende der og vide, at jeg fik mine drømme opfyldt, og jeg blev det, jeg gerne ville.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg elsker sukker, fedt og alkohol. Jeg træner ikke, fordi jeg har lyst, det er, fordi det er nødvendigt, erkender livsnyderen og slikmunden, der blev karnevalsdronning i Aalborg i 2015.

– Jeg elsker sukker, fedt og alkohol. Jeg træner ikke, fordi jeg har lyst, det er, fordi det er nødvendigt, erkender livsnyderen og slikmunden, der blev karnevalsdronning i Aalborg i 2015. (Foto: René Schütze)

– Det, jeg drømte om dengang, eksisterede ikke, for der var ikke noget, der hed sociale medier, men det er der nu. Derfor var det svært at definere, hvad jeg gerne ville, men det er det, jeg laver nu, siger bloggeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Billedet (fra 2008, red.) blev taget til en fødselsdag på et diskotek i København, hvor der var pyjamasparty. Mange af de andre kom i undertøj, men sådan noget sover jeg ikke i, så jeg kom i nattøj, og jeg vandt for aftenens bedste påklædning, mindes Mascha. (Foto: Michael Medgyesi)

Rolig base

Mascha Vang er vokset op i Byrsted i Nordjylland med sin mor, far og lillebror.

–  Jeg tror, det er godt, at jeg er vokset op i Byrsted og fik en stille og rolig base, men det var bare ikke mig. Men jeg elsker at komme tilbage på besøg og slapper virkelig af der.

–  Min familie betyder rigtig meget for mig. Jeg har altid været meget tæt med min mor, og hun har hjulpet mig meget med Hollie Nolia. Hende kan jeg altid regne med, roser Mascha Vang sin mor, Connie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha med sin mor Connie og sin datter Hollie Nolia.

Mascha med sin mor Connie og sin datter Hollie Nolia. (Foto: Dan Mariegaard)

Kærlighed i Kolding

For halvandet år siden slog Troels Krohn Dehli benene væk under Mascha. I vinters flyttede hun derfor med Hollie Nolia til Kolding, hvor de har købt et hus sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Troels Krohn Dehli og Mascha Vang.

Troels Krohn Dehli og Mascha Vang. (Foto: Thomas Laursen)

 –   En ting, der er god ved at blive ældre, er, at man er meget mere sikker på, hvad man føler og ens mavefornemmelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I 2012 blev Mascha Vang mor til sin og 41-årige Nicolas Kiesas datter Hollie Nolia. Forholdet gik i styker, da datteren var et par måneder. –  Det gik fra, at alting handlede om mig, til at alting handlede om hende. Det var en stor omvæltning, men hun betyder alt.

I 2012 blev Mascha Vang mor til sin og 41-årige Nicolas Kiesas datter Hollie Nolia. Forholdet gik i styker, da datteren var et par måneder. –  Det gik fra, at alting handlede om mig, til at alting handlede om hende. Det var en stor omvæltning, men hun betyder alt. (Foto: Martin Høien)

–   Vi har det rigtig sjovt sammen, og han er rummelig og tålmodig. Og så er vi begge to livsnydere, smiler Mascha.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hollie Nolia er i dag seks år. Der er dog ikke de store chancer for, at hun bliver storesøster. – Vi skal ikke have flere børn, tror jeg, griner Mascha.

Hollie Nolia er i dag seks år. Der er dog ikke de store chancer for, at hun bliver storesøster. – Vi skal ikke have flere børn, tror jeg, griner Mascha. (Foto: Jesper Sunesen)

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close