Mascha Vang åbner op om livet i Kolding

39-årige Mascha Vang var spændt dagen før, hun fik nøglerne til sit og kæresten Troels’ nye hus i Kolding

39-årige Mascha Vang var spændt dagen før, hun fik nøglerne til sit og kæresten Troels’ nye hus i Kolding

(Foto: Mikael Rieck)

Mascha Vang smiler stort for tiden, og det er der en ganske særlig årsag til. Det går nemlig rigtig godt for hende og Hollie Nolia efter flytningen til Kolding. Det fortæller Mascha på sin blog

Der er ingen tvivl om, at der er sket store ændringer for både mor og datter, men det har kun været til det gode. 

"Vi har en hel anden hverdag nu, end da vi bare var os i Dragør. Jeg elsker det. Vielsker det!", skriver Mascha på bloggen. 

Og der er flere årsager til, at Mascha elsker sin nye tilværelse i Kolding. 

"Vi bor et virkelig skønt sted, hvor naboer og folk i kvarteret er enormt sociale. Vi mødes til nytår og skyder krudt af sammen, holder fastelavn, vi nåede desværre ikke gin-aftenen, men der er fællesspisning hver uge, hvis man har lyst til det", skriver hun. 

"Status på pendlerbarn"

Derudover er Hollie Nolia startet til dans. Og så fortæller Mascha, hvordan hende og Nicolas Kiesa får det til at fungere med at dele Hollie Nolia.

"Far kommer forbi hver 2. uge, altså de uger, hvor hun ikke skal til ham i weekenden. Så tager de en tur i centeret eller ud og besøger noget familie Nicolas har her i byen, eller også sidder de og hygger herhjemme. Sidste uge så de film i hendes seng, og jeg serverede dem pizza og popcorn efter Hollies ønske", skriver Mascha.

Når Hollie Nolia skal besøge farmand-Nicolas bliver hun ofte hentet og afleveret, men Mascha og Nicolas har taget en stor beslutning, som Hollie Nolia lader til at være glad for.

"Vi er begyndt at sætte hende på toget, og det er nok i virkeligheden det, hun allerhelst vil og glæder sig mest til. Ikke alene, naturligvis, men sammen med andre børn og under opsyn. Men ikke med nogen hun kender, og det er hun også ligeglad med. Hun synes, at det er sejt og har en fest med det", skriver Mascha. 

Vis dette opslag på Instagram

#tb til Valentines, Uno &

Et opslag delt af MASCHA VANG Blogger (@maschavang) den

Derudover roser Mascha sin kæreste Troels' børn for, at de har taget så godt imod omvætningerne: 

"Dem, der har været allerbedst til at tilpasse sig forandringerne har været Troels' børn, som fik to nye hjem og to nye bonusfamilier på samme tid, med total åbne og positive sind. Især med tanke på, at Hollie Nolia og jeg nok allivel er en mundfuld at tage ind, eller det ved jeg, at vi er, så er det virkelig godt taget imod"

Du kan læse resten af blogindlægget her

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close