Lori Loughlin jubler: Kan komme hjem til jul

Foto: MEGA

I 2019 var ”Hænderne Fulde”-skuespilleren Lori Loughlin og hendes mand, Mossimo Giannulli var et blandt 18 forældrepar, der havde forsøgt at bestikke sine børn til adgang på prestigefyldte universiteter.

For den 56-årige Lori Loughlin betød det blandt andet en to måneders fængselsdom, hun efter planen skulle have startet den 19. november.

I et forsøg på at kunne slutte året af derhjemme i vante rammer valgte hun dog allerede i slutningen af oktober at komme i den orange fængselsdragt – og det ser ud til nu at lønne sig.

Det skriver TMZ.

Skuespillerinden har nemlig nu fået sin officielle løsladelsesdato – den 27. december. Trods det jo er efter jul, så kommer helligdagene hende til gode.

Det er i dette fængsel, Lori Loughlin lige nu afsoner det sidste af sin fængselsdom. Foto: MEGA

Reddet af helligdage

For så er der en chance for, hun kan komme ud til den sidste hverdag inden, altså fredag den 25. december.

Men ifølge det amerikanske medie er der stor chance for, at stjernen kan vinke farvel til tremmerne så tidligt som juleaften den 24. december, da den 25. december er en national helligdag.

Faktisk var det præcis det samme, der skete for ”Desperate Housewives”-stjernen Felicity Huffman, der ligeledes var en ud af de mange forældre, der på den ene eller anden måde gav penge til uddannelsesinstanser for at sikre adgang.

Hun havde fået en dom på 14 dage bag tremmer, men hun endte med kun at sidde fængslet i 11 dage, da hendes løsladelsesdato lå en weekend, og så rykkede de altså friheden frem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close