Lori Loughlin kæmper bag tremmerne: - Der er noget, der kommer til at gå grueligt galt

Foto: MEGA

Den 56-årige skuespillerinde Lori Loughlin valgte i weekenden at få startet sin to måneders fængselsdom flere uger før tid, i håbet om at hun kunne komme ud igen før jul.

Men nu lyder det fra en kilde tæt på Loughlin, at de første dage bestemt ikke har været en dans på roser for ”Hænderne fulde”-skuespillerinden.

- Lori tog i fængsel meget stærk, hun havde sin tro og støtten fra sin familie, men de første par dage og tiden, der kommer, har været skræmmende, fortæller insideren til US Weekly.

En anden kilde uddyber og siger, at skuespillerinden har været et nervevrag.

- Lori har virkelig forsøgt at være stærk og sigte efter slutresultatet, men der var intet, der kunne fjerne hendes frygt.

- Det er kun to måneder, men hun frygter det virkelig. Hendes hjerne bliver ved med at fortælle hende, at der er noget, der kommer til at gå grueligt galt i fængslet, eller at hendes ophold skal forlænges.

Sigtelsen

Tilbage i 2019 kom det frem, at Lori Loughlin og manden, Massimo Giannulli, var et forældrepar blandt 18, der havde forsøgt at bestikke sig til universitetsadgang for deres børn.

For parret lød anklagerne, at de skulle have betalt mere end 500.000 dollars, hvilket svarer til omkring tre millioner danske kroner, for at deres to døtre skulle være sikret en plads på University of Southern California.

Skuespilleren havde blandt andet valgt at få sine døtre til at være med på opstillede billeder, så de kunne gå for at være en del af roholdet, selv om det ikke passede.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close