Lili Reinhart smider (igen) tøjet

Da den 24-årige ”Riverdale”-stjerne Lili Reinhart i juli måned valgte at poste et billede med særlig fokus på hendes sideboob for at skabe opmærksomhed omkring Black Lives Matter, måtte hun hurtigt fjerne det igen.

Men nu har skuespillerinden endnu en gang vovet sig ud på dybt vand ved at dele et nyt billede, hvor hun sidder splitter fornøjet.

Denne gang er det dog ikke med budskabet om hverken at huske at stemme til præsidentvalget, eller at minde den amerikanske befolkning om Breonna Taylor (en 26-årig sort kvinde, der blev skudt og dræbt af politiet i Louisville, Kentucky, red.).

I stedet er billedet én ud af en længere række, der viser, hvordan skuespillerinden har nydt karantæne-tiden sammen med sine nærmeste.

Og det ser da bestemt ud som om, hun har nydt tiden til det fuldeste.

Det vovede billede er nummer to i rækken.

View this post on Instagram

Nostalgic for my quarantine life.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

Tiden har også været ganske særlig for den 24-årige Reinhart, da hun både har oplevet bruddet med kæresten og ”Riverdale”-kollegaen Cole Sprouse efter tre år, samtidig med at hun har fundet ud af, at hun er biseksuel.

Lili Reinhart og Cole Sprouse nåede at danne par i tre år, inden de tidligere på året gik fra hinanden. Foto: MEGA

Til Los Angeles Times sagde hun blandt andet, hun havde brug for at fortælle det, da hun ønsker at kunne date hvem som helst, uden offentligheden sætter spørgsmålstegn ved det.

- Jeg tænkte: ”Kan jeg lide piger? Jeg ved det ikke”. I takt med at jeg er blevet ældre, så er svaret blevet: ”Ja. Det kan jeg helt bestemt”, fortalte hun.

Lili Reinhart har endnu ikke fundet en ny at kaste sin kærlighed over. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close