Kendte1. juli 2020

Lili Reinhart får hug for at poste nøgenfoto - nu har hun slettet det

"Riverdale"-stjernen ville skabe opmærksomhed omkring Black Lives Matter-sagen, men hun gjorde det på en ikke helt hensigtsmæssig måde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega376832_005.jpg
 Foto: MEGA

Black Lives Matter-bevægelsen er større end nogensinde, og mange kendte har meldt sig under fanen.

En af dem er "Riverdale"-stjernen Lili Reinhart, 23, der for nylig postede et nøgenfoto for at fange sine over 24 mio. følgeres opmærksomhed.

Billedet har hun efterfølgende slettet, fordi hun blev udsat for massiv kritik - men internettet husker som bekendt alt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lili-blm.jpeg
 Foto: Instagram /lilireinhart

Lili Reinhart brugte dette foto som blikfang. Foto: Instagram /lilireinhart

- Nu da min sideboob har fanget din opmærksomhed, Breonna Taylors mordere er ikke blevet anholdt. Kræv retfærdighed, skrev hun til det pikante foto og henviste til den afro-amerikanske kvinde, der blev dødeligt skudt af Louisville Metro Police Department-betjente den 13. marts 2020.

Måden, hvorpå hun gjorde opmærksom på det yderst alvorlige emne, vakte kritik, og hun har efterfølgende slettet billedet og forklaret sig på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet:

- Jeg har altid forsøgt at bruge min platform til noget godt. Og tale op om ting, som er vigtige for mig. Jeg indrømmer også, når jeg har begået fejl, og jeg begik en fejl med teksten til billedet. Det var aldrig min hensigt at fornærme nogen, og jeg er undskylder til dem, som blev stødt, skriver hun på Twitter og tilføjer:

- Jeg har virkelig prøvet på at være ærlig i mine live-videoer på IGTV, at jeg stadig lærer at blive bedre. Men jeg forstår, at min billedtekst fremstod tonedøv. Jeg havde virkelig gode hensigter, og jeg tænkte det ikke igennem med, at det kunne fremstå ufølsomt.

Sponsoreret indhold