"Riverdale"-stjerne Lili Reinhart om Brad og Jennifer: Lad dem være

Foto: MEGA

Det er absolut ikke alle, der er lige begejstrede for den søde online-genforening mellem Brad Pitt og Jennifer Aniston, der fandt sted forleden.

Det tidligere ægtepar sprudlede nemlig af kemi, da de sammen med en række andre kendiskolleger deltog i en direkte gennemlæsning af manuskriptet til 80'er-klassikeren "Fast Times at Ridgemont High". 

Stjerner som Julia Roberts, Sean Penn og Morgan Freeman medvirkede, men det var altså Brad Pitt og Jennifer Aniston, der løb med opmærksomheden. 

Især øjeblikket, da Brad sagde hej til Jennifer, fik internettet til at smelte. Der er dog én, der ikke kunne se det fantastiske i den søde genforening. 

"Riverdale"-stjernen Lili Reinhart har på sin Twitter-profil givet udtryk for, at hun ikke deler flertallets begejstring. 

Hun mener i stedet, at folk ganske enkelt burde lade de to Hollywood-stjerner være i fred. 

- Upopulær mening: Kan vi lade Jennifer og Brad være? Hold op med at analysere hver enkelt af deres bevægelser og ansigtsudtryk, hver gang de er involveret i noget sammen. Lad dem leve deres liv i fred, skriver den 23-årige skuespillerinde på sin Twitter-profil. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Lili Reinharts frustrationer udspringer muligvis fra, at hun selv for nyligt har gennemgået et særdeles omtalt brud fra den 28-årige "Riverdale"-kollega Cole Sprouse.

Rygter om at parret var gået fra hinanden nåede at florere længe, før Coule langt om længe valgte at bekræfte sin singlestatus

- Lili og jeg separerede oprindeligt i januar i år og besluttede at splitte mere permanent i marts, lød skuespillerens ord på Instagram. 

- Hvilken utrolig oplevelse jeg har haft, jeg vil altid føle mig heldig og værne om, at jeg havde chancen for at blive forelsket. Jeg ønsker hende intet andet end den største kærlighed og lykke videre fremad. Det er alt, hvad jeg vil sige om det, alt andet, du hører, betyder ikke noget, slår han fast.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Brad Pitt og Jennifer Aniston var Hollywoods absolut hotteste par, da de blev gift i 2000. (Foto: MEGA)

Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift fra 2000 til 2005. Få måneder inden parret gik fra hinanden udtalte Jennifer, at hun var klar til at få børn med Brad, men sådan skulle det ikke gå. 

Brad Pitt fandt nemlig sammen med skuespillerinden Angelina Jolie under indspilningerne til filmen "Mr. and mrs. Smith". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close