Kendte26. maj 2019

Lenes frække firkant

Den norske popfrækkert Lene Nystrøm har med sin nye kæreste igen-igen fundet kærligheden gennem Danmarks største popband.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jeppe_kristoffer_lenz_og_lene_nystroem_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Aqua er Danmarks i særklasse største popsucces nogensinde, men ud over at have leveret masser af hits har bandet også været en sand guldgrube for Lene Nystrøms kærlighedsliv.

Størstedelen af den veldrejede nordmands mandlige bekendtskaber stammer nemlig fra musiktrioen, som blev dannet i 1994 og stadig turnerer verden rundt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rene_dif_lene_nystroem_soeren_rasted_foto_martin_hoeien.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Se lige mine drenge! (Foto: Martin Høien)

Først fik medforsanger René Dif lov til at komme til fadet, men romancen sluttede i 1998, hvor Lene Nystrøm hoppede videre til Aquas bodyguard Jan Brettschneider, som blandt andet var med den norske frækkert til Grammy-uddelingen i 1999.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/rene_dif_og_lene_nystroem_foto_hanne_juul.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

.Hvad så ...? René Dif, 51, var i en årrække indtil 1998 kæreste med Lene Nystrøm. (Foto: Hanne Juul)

https://imgix.seoghoer.dk/lene_nystroem_foto_nils_meilvang.jpg
 (Foto: Nils Meilvang)

I gruppens spæde ungdom dannede Lene Nystrøm par med med Aquas bodyguard Jan Brettschneider, som sangerinden mener friede til hende. Den tidligere fremmedlegionær nægter dog at skulle have været på knæ for nordmanden. (Foto: Nils Meilvang)

https://imgix.seoghoer.dk/aqua_lene_nystroem_og_soeren_rasted_foto_claus_poulsen.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Kys mig, skat! Søren Rasted, 49, fik et rungende ja fra Aqua-Lena i Blovstrød Kirke i 2001, og de holdt sammen indtil 2017. I den mellemliggende periode fik parret børnene India, 14, og Billy på 13. (Foto: Claus Poulsen)

For to år siden gik de to musikkollegaer dog hver til sit, og nu har Lene Nystrøm så kastet sin kærlighed på den 4. mand fra Aqua.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/aqua_claus_norren_rene_dif_lene_nystroem_of_soeen_rasted_foto_benjamin_kurstein.jpg
 (Foto: Benjamin Kürstein)

Aqua anno 2001. Kun 48-årige Claus Norreen har – så vidt vi ved – ikke dannet par med ”Barbie Girl”-sangerinden. I 2016 forlod han bandet, som han var med til at starte i 1994. (Foto: Benjamin Kürstein)

Den bare 29-årige Jeppe Kristoffer Lenz, der altså er 20 år yngre end hendes eksmand, arbejder som såkaldt backliner for bandet (tekniker i backstageområdet, red.), og parret hygger sig i øjeblikket på elskovsferie i Thailand, efter at sangerinden for nylig åbnede restauranten og natklubben Pangea, hvor hun nød selskabet af sin unge Aqua-mand.

null

Sponsoreret indhold