Kendte 12. juni 2019

Kylie Jenner og Jordyn Woods sammen igen efter utroskab

Noget kunne tyde på, at der er en forsoning på vej mellem de to tidligere bedste veninder Kylie Jenner og Jordyn Woods. I hvert fald er de to tøser igen kommet på talefod efter den voldsomme utroskabsskandale
Foto: MEGA

For bare et par måneder siden virkede det mildest talt usandsynligt, at Kylie Jenner og Jordyn Woods nogensinde skulle udveksle et ord igen, efter Jordyn var sammen med Tristan Thompson, som på daværende tidspunkt var kæreste med Kylies søster Khloé Kardashian.

Nu er der dog noget, der tyder på, at de to tidligere bedste veninder kan være på vej mod en forsoning.

Kylie Jenner og Jordyn Woods var nemlig til den samme fest i weekenden, og her var der ikke en anspændt stemning, som man ellers kunne have forventet. Tværtimod.

Begge damer var til den populære influencer Stassie Karanikolaous fødselsdag. Og her hilste de pænt på hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver det amerikanske medie E!, som har talt med en kilde, der var til den famøse fødselsdagsfest. Kylie var allerede til festen og stod sammen med Jaden Smith, da Jordyn ankom, lyder det.

- Jordyn ankom med et par veninder, og hun sagde med det samme hej til Jaden Smith og Stassie. Kylie undgik på ingen måde Jordyn og var meget venlig, fortæller kilden til det amerikanske ugeblad.

Umiddelbart kunne det virke til at være ret så akavet for Kylie at hilse på sin tidligere bedste veninde, som spillede en stor part i, at Jenners søster Khloé Kardashian gik fra sin kæreste Tristan Thompson. Men begge parter håndterede det ekstremt modent.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Khloé Kardahsian og basketball-stjernen Tristan Thompson har datteren True på et år sammen (Foto: MEGA)

- Kylie sagde kort hej, og de smilede begge til hinanden, afslører kilden ifølge E!.

Men her stoppede forsoningen så også, lyder det. Til resten af festen snakkede Kylie og Jordyn ikke sammen.

De anerkendte dog hinanden, og man må sige, at de fleste i Kylies sted havde nok haft ret svært ved at agere lige så fornuftigt.

Se Kendall Jenner på gaden i Paris:

Sponsoreret indhold