Reality 7. juni 2019

Jordyn Woods og Kylie Jenner arbejder igen på venskabet

På trods af, at det tidligere har været fremme, at Kylie og Jordyns venskab skulle være endegyldigt forbi, så tyder alting på, at de to er på vej mod en genforening
Foto: MEGA

Det er efterhånden fire måneder siden, at skandalen mellem Jordyn Woods og Tristan Thompson vendte op og ned på alting for Kardashian/Jenner-klanen.

Tristan var nemlig kæreste med - og har barn med - Khloé Kardashian, som er Kylie Jenner storesøster. Og samtidig var Kylie og Jordyn bedste veninder. Og da Jordyn så valgte at kysse med Tristan, mens han var sammen med Khloé, gik alting galt, og Kylie og Jordyn har ikke rigtig været på talefod siden. Eller hvad? 

For nu skriver det amerikanske medie US Weekly, at de to tidligere bedste veninder rent faktisk arbejder hen imod en genopretning af venskabet. 

Artiklen fortsætter under billedet

Jenner og Woods da de stadig var BFFs (foto: MEGA) 

- De arbejder stille og roligt hen imod at få genoprettet deres venskab igen, fortæller en insider til mediet. 

Flere fans havde muligvis set den komme tilbage i april, da de opfangede, at Jordyn og Kylie stadig fulgte hinanden på Instagram - OG at Jordyn likede nogle af Kylies billeder. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På trods af, at det lader til, at Kylie og Jordyn igen er på talefod, så er der ingen fare for, at venskabet er på vej tilbage til dér, hvor det var. 

For selvom de to tidligere BFF's taler sammen igen, så bliver de aldrig nogensinde så tætte, som de var før Jordyn og Tristan-skandalen. 

Artiklen fortsætter under billedet

På trods af, at de to taler sammen, så bliver venskabet aldrig det samme (foto: MEGA) 

- Kylie ved, at adskillelsen fra Jordyn vil hjælpe dem begge - og Kylies familie - med at komme ovenpå igen, fortæller kilden til US Weekly. 

Kilder tæt på de to fortæller også til PEOPLE, at på trods af de skriver sammen engang imellem, så er Kylie ikke interesseret i at fuldt ud at genoprette venskabet. 

- Kylie har stadig kontakt med Jordyn engang imellem, men de bliver aldrig nogensinde bedste venner igen. Kylie er kommet videre og er meget glad, fortælle en kilde til mediet.  

Der er ingen tvivl om, at det har taget tid for Kylie at nå dertil, hvor hun er i dag i forhold til venskabet med Jordyn. 

Det var Jordyn, der var der for hende hver dag, da hun var gravid med Stormi - og de to har brugt oceaner af timer sammen. 

Og selvom venskabet nok ikke vender tilbage til, hvor det var før Jordyn kyssede Kylies storesøsters kæreste, så synes der lige nu at være håb for, at de to atter finder melodien. 

Sponsoreret indhold