Kendte2. december 2021

Kristen Stewart: - Jeg er røvligeglad

"Twilight"-darlingen er iskold. Skulderklap og fornemme statuetter kan ikke bruges til en fis, hvis du spørger Kristen Stewart
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For mange unge, aspirerende skuespillere er det drømmen over dem alle at se sig selv på scenen med den gyldne Oscar-statuette i hånden.

Men for den 31-årige Kristen Stewart er det absolut ikke en del af karriereplanen.

Hun er nemlig pænt ligeglad med, om hun ender med at få en pris for sin længe ventede rolle som prinsesse Diana i den kommende Hollywood-film "Spencer".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega794718_026.jpg
 Foto: MEGA

Oscar? Whatever! Kristen Stewart er "røvligeglad". (Foto: MEGA)

Den tidligere "Twilight"-stjerne har ellers høstet mange roser og anerkendede ord fra diverse internationale anmeldere og kritikere, der allerede har haft fornøjelsen af at se den nye film om den afdøde prinsesse Diana.

Anmelderroser er ofte vejen frem, hvis man som skuespiller skal gøre sig forhåbninger om at se sit navn sat i forbindelse med en Oscar-nominering, men for Kristen Stewart bærer det ingen værdi. Det har hun tidligere udtalt i forbindelse med Varietys årlige "Awards Circuit".

Da "Underwater"-skuespilleren bliver spurgt ind til, om hun gør sig forhåbninger om at score en nominering eller en Oscar for sit arbejde i "Spencer", falder svaret prompte:

- Jeg er røvligeglad, siger Stewart, der gerne vil uddybe sin holdning til det, der i filmbrancen kaldes Award Season.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kristen-spencer.jpg
 Foto: Fabula

Kristen Stewart i sit prinsesse Diana-kostume. (Foto: Fabula)

- Oscar-uddelingen er en sjov størrelse. Der er så mange forskellige fantastiske film og optrædener, der næsten ikke bliver set. Det siger i den grad noget om, hvor vi står, og hvad vi ser på, hvad vi holder af. Jeg sætter stor pris på, at noget, jeg har været involveret, har startet debatter. Vi laver ikke film for ikke at komme i forbindelse med hinanden.

Stewart er perfekt

En forhenværende bodyguard for prinsesse Diana kunne tidligere på måneden meddele, at "Spencer" og Kristen Stewarts rolle var noget nær perfekt, og at Stewarts Diana er den, der er "kommet tættest på" prinsessen nogensinde.

Kristen Stewart er langt fra den første, der forsøger sig i rollen som Lady Di. Tidligere har Naomi Watts, Laurence Burg, Emma Corrin kastet sig over prinsesserollen, og snart bliver det Elizabeth Debicks tur. Det sker, når næste sæson af "The Crown" har premiere på Netflix.

"Spencer", der er instrueret af Pablo Larraín og handler om en mørk, skæbnesvanger juleweekend i det britiske kongehus, hvor forholdet mellem Diana og prins Charles er blevet en iskold affære, har premiere i de danske biografer d. 25. december.

Se traileren til filmen her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold