Kongelige5. september 2021

Kan du se det? Kristen Stewart med hyldest til prinsesse Diana til filmpremiere

Hypen omkring filmen "Spencer", hvor Kristen Stewart portrætterer prinsesse Diana, har været enorm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fredag gik Kristen Stewart på den røde løber til filmfestivalen i Venedig i anledning af, at hendes seneste film "Spencer" har premiere.

I filmen spiller den 31-årige skuespiller prinsesse Diana, der i en skæbnesvanger weekend i december 1991 indser, at hendes ægteskab med prins Charles er endeligt kuldsejlet.

Og med sit rød løber-look fra Chanel bemærker britiske Daily Mail, at Hollywood-stjernen helt ubevidst sender en tanke til den ikoniske prinsesse, der døde alt for tidligt tilbage i 1997.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega783702_027.jpg
 Foto: MEGA

Kristen Stewart er ansigt for modehuset Chanel og bærer jævnligt det franske design på den røde løber. Foto: MEGA

For da den tidligere "Twilight"-stjerne stillede sig i den skarpe italienske sol og fotografernes blitzlys, kunne man se gennem hendes silkekjole fra det franske modehus, og det sendte tankerne hen på et ikonisk foto af prinsesse Diana.

Billedet, der er taget af fotograf Arthur Edwards, viser en ung Diana, da hun arbejdede som pædagogmedhjælper i London.

Hun bærer to børn i sine arme, men det, der stjæler opmærksomheden er lyset, der skinner lige gennem hendes luftige nederdel.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kstew-diana.jpg
 Foto: MEGA, Shutterstock/Ritzau Scanpix

Prinsesse Diana med sit famøse nederdels-ups tilbage i 1980, og Kristen Stewart på den røde løber. Foto: MEGA, Shutterstock/Ritzau Scanpix

De første billeder af prins Charles' nye kæreste ramte naturligvis alle britiske avisforsider, og en 19-årig Diana fik en forsmag på livet som royal.

- Jeg vil ikke være kendt som kæresten, der ikke havde underkjole på, skulle hun have sagt om fotoet, der gik hen og blev ikonisk.

"Spencer" får premiere den 5. november.

null

Sponsoreret indhold