Kendte12. november 2021

Tidligere bodyguard om ny Diana-film: Den rammer plet

En ny spillefilm om den afdøde prinsesse Diana har set dagens lys, og ifølge Lady Dianas tidligere bodyguard er der i den grad noget at se frem til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke altid en succes, når Hollywood vælger at filmatisere virkelighedens hændelser, og det lykkes langt fra alle skuespillere at nå i mål med at portrættere historiske personer.

Men ifølge prinsesse Dianas tidligere bodyguard Ken Wharfe er det for "Twilight"-darlingen Kristen Stewart lykkes at levere en formidabel version af den afdøde prinsesse i Oablo Larraíns nye film "Spencer".

- Ud af alle de personer, der har spillet Diana i løbet af de sidste ti år, så er hun den, der kommer tættest på hende, siger han til People om Kristen Stewarts præstation.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/diana-kristen_stewart.jpg
 Foto: MEGA

Kristen Stewart spiller rollen som prinsesse Diana i den nye film "Spencer", og ifølge Dianas tidligere bodyguard er det lykkes at gengive Lady Di til perfektion. (Foto: MEGA)

- Hun har formået at gengive hendes manerer til perfektion, siger han.

Wharfe arbejdede som prinsesse Dianas bodyguard i årene fra 1989 til 1993, og det betyder, at han faktisk var ansat hos Diana i den periode, som den nye film handler om.

"Spencer" fortæller historien om en juleweekend i december 1991, hvor Diana opholder sig i Sandringham med restem af den engelske royale familie, men det er langt fra ren julehygge.

Weekenden viser sig nemlig at blive en skæbnesvanger en af slagsen og begyndelsen på enden af Dianas og prins Charles' ulykkelige ægteskab.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/phlphotos392040.jpg
 (Foto: MEGA)

Ægteskabet mellem prinsesse Diana og prins Charles udviklede sig med årene til at blive en kølig affære fyldt med utroskab og knuste hjerter. (Foto: MEGA)

- Det var som at være i skærsilden for hende, siger Wharfe om Dianas tid med kongefamilien og tilføjer, at hun ofte ville gemme sig fra den royale familie og i stedet bruge tid i køkkenet med kokken eller andre ansatte.

- Hun var sammen med folk som mig i håbet om, at tiden ville gå, så hun kunne vende tilbage til London.

En uhyggelig dag

Den 31-årige Kristen Stewart, der altså spiller rollen som Diana, kunne i sidste måned afsløre, at det var en særlig oplevelse at spille prinsessen. Især da "Café Society"-skuespillerinden kravlede i Dianas bryllupskjole skete der noget.

- Det var en uhyggelig dag, da jeg skulle tage den på, lød det fra Kristen Stewart til Entertainment Tonight ved filmens premiere.

https://imgix.seoghoer.dk/spencer-001.jpg
 Foto: Fabula

Kristen Stewart foran Sandringham-ejendommen, hvor Lady Diana voksede op. (Foto: Fabula)

Prinsesse Diana er også senest blev portrætteret i Netflix-serien "The Crown", hvor hun i den kommende sæson spilles af Elizabeth Debicki.

"Spencer" har premiere i de danske biografer den 25. december.

Sponsoreret indhold