Kendte2. november 2021

Kristen Stewart i stor lykke: Skal giftes

Skuespillerinden har de seneste to år dannet par med kæresten Dylan Meyer, og nu er de for alvor klar til at erklære deres kærlighed til hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega783543_001.jpg
 Foto: MEGA

Under et ganske stilfærdigt interview i programmet ”The Howard Stern Show” i forbindelse med den 31-årige ”Twilight”-stjerne Kristen Stewarts nye film ”Spencer” lod hun en knap så lille nyhed slippe sine læber.

For efter at have dannet par med manuskriptforfatteren Dylan Meyer de seneste to år, så er både hun og kæresten klar til at tage det næste store skridt i forholdet.

- Vi skal giftes, ja, vi gør det simpelthen, fortæller den glade skuespillerinde i interviewet ifølge Metro, mens hun uddyber:

- Jeg ville gerne spørges og fris til, så jeg tror, at jeg fik hintet en del om, hvordan jeg gerne ville have, det skulle gøres, og hun klarede det med bravur. Så vi skal giftes.

Artiklen fortsætter under opslaget

At parret snart skal stå foran en præst og give deres ”ja” til hinanden, kommer muligvis ej heller bag på de fleste. For allerede omkring tre måneder inde i forholdet med forfatteren, gjorde skuespillerinden det klart, at hun ikke ”kunne vente med at blive friet til”.

Tilbage i 2019 åbnede Stewart endda op om, at hun selv havde tanker om, hvordan hun ville gøre det. Men kæresten nåede altså at stille det store spørgsmål før hende.

Til trods for at de to kun har været kærester gennem de seneste to år, så har de kendt hinanden de sidste seks år, efter at de mødte hinanden under indspilningerne til en film.

- Den første gang, hvor jeg fortalte hende, at jeg elskede hende, det var mens, vi sad på en eller anden tilfældig bar.. Jeg har kendt hende i seks år, men det her var omkring to uger efter, at vi sådan for alvor var begyndt at date hinanden, fortæller Stewart om kærligheden til kæresten.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega786397_001.jpg
 Foto: MEGA

Det lykkelige par fotograferet tidligere på året. Foto: MEGA

Stewart selv har tidligere dannet par med andre kvinder, mens hendes måske mest berømte romance var med sin ”Twilight”-medskuespiller, Robert Pattinson. Hun ar bare 18 år gammel, da hun fik sit store gennembrud i vampyrfilmene, og det var desuden også her, hun fandt sin første, store kærlighed.

De to endte med at være sammen i flere år, og hun kunne så sent som i november 2019 fortælle, at han havde det været ham, der dengang havde stillet det store spørgsmål, så var der kun én ting at svare:

- Det ville jeg gerne… Ja, lød det dengang fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megae0801jnbgm050_107956.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men i sidste ende bliver det altså Dylan Meyer, der er løbet afsted med skuespillerindens hjerte.

Sponsoreret indhold