Kendte27. august 2021

Se klippet: Kristen Stewart forvandles til prinsesse Diana med to magiske ord

"Twilight"-stjernen Kristen Stewart fortryller publikum i ny trailer til den kommende film om Lady Diana
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I månedsvis har den chilenske instruktør Pablo Larraín teaset med adskillige billeder af "Twilight"-stjernen Kristen Stewart klædt ud som prinsesse Diana, og nu får fans endelig lov til at se et klip fra den længe ventede film om den engelske prinsesse.

I den nye trailer til filmen "Spencer" demonstrerer den amerikanske skuespillerinde sine evner til at levere en britisk accent, og med to simple ord lader den 31-årige Kristen Stewart til at overbevise om, at hun i den grad kan bære rollen som Lady Diana.

- KStew går efter den Oscar-nominering, lyder dommen blandt andet i kommentarsporet til den nye trailer, der er blevet delt på YouTube.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kristen-spencer.jpg
 Foto: Fabula

Kristen Stewart i rollen som prinsesse Diana. (Foto: Fabula)

Den kommende film tager sit udgangspunkt i en skæbnesvanger weekend i december 1991, hvor ægteskabet mellem Diana og prins Charles for længst er blevet en kølig affære.

Forholdet er plaget af rygter om elskere og elskerinder i det britiske kongehus og blandt befolkningen, men da julen nærmer sig, må Diana forsøge at spille den lykkelige hustru. Det lykkes dog ikke helt efter planen, og Diana beslutter sig derfor for at forlade prins Charles.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/spencer-001.jpg
 Foto: Fabula

Kristen Stewart foran Sandringham-ejendommen, hvor Lady Diana voksede op. (Foto: Fabula)

Diana er senest blevet portrætteret af den engelske skuespiller Emma Corrin i forbindelse med inspilningerne af 4. sæson af Netflix-serien "The Crown".

Den nye film er instrueret af Pablo Larraín, der blandt står bag Natalie Portman-filmen "Jackie" om de skæbnesvangre dage efter mordet på den amerikanske præsident John F. Kennedy.

”Spencer” får verdenspremiere ved den 78. udgave af Venice International Film Festival den 3. september. Det vides endnu ikke, hvornår filmen kan forventes i de danske biografer, men både i USA og England har filmen premiere den 5. november.

Se traileren til "Spencer" her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold