Kendte7. november 2021

Kim og Pete skjuler det ikke engang: Helt sikkert ”en ting”

Kardashian-Davidson-romancen blomstrer tilsyneladende, mens resten af verden stadig spekulerer over, om det mon er et stunt eller ej
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kim Kardashian og Pete Davidson har virkelig udfordret deres respektive restaurant-budgetter de seneste dage.

Hele tre dage i træk skulle de to stjerner have spist dyre og eksklusive middage med hinanden i Petes hjemby New York.

Og nu fortæller flere kilder til TMZ, at deres forhold altså klart lader til at være mere end bare en hed romance, som vi kan forvente er slut igen på mandag.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega802124_002.jpg
 Foto: MEGA

Kim havde angiveligt ikke engang sit faste hold af vagter med - så privat var hendes møder med Pete i denne uge. (Foto: MEGA)

Snaver de løs?

Faktisk virker de to komplet forgabte i hinanden. De er helt sikkert "en ting", som de siger.

På to af restuaranterne, som stjerneparret har besøgt – Zero Bond og Campania – fortæller vidner, at ”SNL”-stjernen og Kimmy K virkede utrolig afslappede i hinanden selskab.

De smilede, lo sammen og kastede sig sågar ud i såkaldt PDA (forkortelse for ”public display of affection” eller bare godt gammeldags offentligt kæleri) på restauranterne.

Under parrets date tirsdag aften på Campania på Staten Island havde de en tagterrasse helt for sig selv, men fik dog selskab af restaurantens ejer, der er private venner med Pete Davidson.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_-_2021-11-06t134235.409.png
 Foto: MEGA

Flere spekulerer i, om deres forhold mon er et stunt eller en afledning? For Kim og Pete er i sandhed et umage par (Foto: MEGA)

Personalet fik ifølge TMZ ikke lov at gå ovenpå, og de havde i stedet den romantiske udsigt helt for sig selv.

Om onsdagen gjaldt det så for Pete om at charmere sig ind på den 41-årige Kims venner – og det havde han åbenbart intet problem ved.

De to datende stjerner kyssede på ”Saturday Night Live” for fire uger siden, og derefter skulle Kims assistenter angiveligt have spurgt efter den kun 27-årige komikers kontaktinfo.

Deres første kys kan ses her. Skal man tro kilder, har der været flere af den slags mellem dem siden:

Flere spekulerede i om Davidson, der er født og opvokset på Staten Island, og Kim Kardashians mange dates blev optaget i forbindelse med en kommende Hulu-produktion, men de rygter har kilder i går manet til jorden.

Fans skal altså ikke forvente at se noget med Pete og Kim i den kommende realityserie, der er sat til at få premiere i det nye år.

Kardashian skulle både være tilbageholdende med at kaste sig ud i en ny relation så hurtigt efter skilsmissen fra Kanye West. Den amerikanske rapper udtalte i samme omgang som rygterne om Pete-romancen, at han endnu har til gode at se nogle skilsmissepapirer, og at Kim Kardashian altså stadig er hans kone.

null

Sponsoreret indhold