Kendte5. november 2021

Afviser tv-rygter: Kim Kardashian og Pete Davidson er ægte

Fans fortsætter med at spekulere i, hvorvidt romancen mellem Kim Kardashian og den unge komiker Pete Davidson er ægte eller ej
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er det hele bare et stunt til et nyt realityshow, eller er den 41-årige realitydronning virkelig faldet for den 27-årige Pete Davidson?

Kim landede tirsdag i Pete Davidson-land, måske bedre kendt som New York, og siden da har de to brugt en hel del tid i selskab med hinanden.

Det har - ikke overraskende - resulteret i massevis af spekulationer om, hvad "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen og "Saturday Night Live"-komikeren egentlig laver sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-kardashian_6.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Parret har i hvert fald fået spist en del mad i løbet af ugen, eftersom de er blevet spottet på to hippe restauranter i New York tirsdag og onsdag, og for dem, der simpelthen ikke har kunnet få Kim-Pete-relationen til at gå op i en højere enhed, har der kun været en logisk forklaring:

Kim filmer løs til sit nye realityprogram.

Men nej, lyder svaret på den teori ifølge Kim-kilder til TMZ.

Fans skal ikke forvente at se noget med Pete og Kim i den kommende realityserie, der er sat til at få premiere på Hulu i det nye år.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega802124_002.jpg
 Foto: MEGA

Kim var dressed to impress, da hun mødte Pete og en gruppe venner til middag i New York onsdag aften. (Foto: MEGA)

Der var nemlig ingen rullende kameraer, da de to kendisser mødtes i The Big Apple.

Faktisk gik Kim så meget under radaren, at hun ikke en gang havde sit normale hold af sikkerhedsvagter med sig, da hun tirsdag smuttede en tur til Staten Island for at spise middag med "The King of Staten Island"-skuespilleren på en privat tagterrasse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Rygterne om en blomstrende romance mellem Kim Kardashian og Pete Davidson begyndte, da de to blev spottet sammen i forlystelsesparken "Knott's Scary Farms", hvor der blev holdt i hånd under en tur i en rutsjebane.

Om parret så rent faktisk er kærester eller bare er blevet meget, meget gode venner, det må tiden vise.

I mellemtiden har Kim Kardashians eks, rapperen Kanye West, meddelt, at han stadigvæk er gift med Skims-grundlæggeren, og at han aldrig har set nogle skilsmissepapirer.

Kim Kardashian og Kanye West gik fra hinanden i januar efter syv års ægteskab. De har sammen fire børn.

Sponsoreret indhold