Kendte4. november 2021

Kim Kardashian og Pete Davidson gør det igen

Romancen mellem Kim Kardashian og Pete Davidson lader i den grad til at blomstre. For anden gang på få dage har parret været på date i New York
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag fløj den 41-årige Kim Kardashian hele vejen fra Los Angeles til New York, og man kan sige meget om realitydronningen, men hun spilder i hvert fald ikke tiden.

Det kan godt være, at hun har været på forretningsrejse og i den forbindelse besøgt Wall Street Journal Magazines årlige Innovator Awards, hvor hun er blevet hyldet for sin hyperpopulære undertøjslinje, Skims.

Men aftenerne i New York er blevet brugt på noget helt andet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kga.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

For anden gang er "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen nemlig blevet spottet på en romantisk date med "Saturday Night Live"-komikeren Pete Davidson, og der er således meget, der tyder på, at parret er mere end blot venner.

Ifølge PageSix blev de to kendisser spottet onsdag aften på det hippe New Yorker-sted "Zero Bond". En eksklusiv klub, der kun giver de største navne adgang.

Den 27-årige Pete Davidson ankom klædt i et standard Pete Davidson-outfit: Baggy, sassy, not so classy, mens Kimmy K imponerede i sorte Balenciaga-solbriller og en stram kjole, der viser Kardashian-formerne frem.

Parret nød middagen sammen med et hold af venner, der blandt andet bestod af Kims BFF Jonathan "Foodgod" Cheban, der er et velkendt ansigt for ihærdige "KUWTK"-seere.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega802124_002.jpg
 Foto: MEGA

Kim Kardashian gjorde endnu en gang gaden til sin egen personlige catwalk, da hun onsdag aften blev fotograferet i en tætsiddende Balenciaga-kjole på vej til middag med SNL-komikeren Pete Davidson. (Foto: MEGA

Dagen forinden havde SNL-komikeren skruet en privat middag sammen for ham selv og Kim på den populære restaurant Campania.

- Pete havde arrangeret en middag på en privat tagterrasse. Det var bare de to, lyder det fra en kilde tæt på parret ifølge PageSix.

Rygterne om den spirende romance fik sin start, da parret med en gruppe venner besøgte den amerikanske forlystelsespark "Knott's Scary Farms", hvor Kim og Pete blev fotograferet holde i hånd under en tur i rutsjebanen.

- Kim synes, Pete er sjov. Pete er ret charmerende, og hun forstår fuldstændig tiltrækningen. Kim elsker, at de bare griner hele tiden, når de er sammen, og hun nyder virkelig at hænge ud med ham, lyder det fra en Kardashian-kilde ifølge E! News.

Pete Davidson har tidligere dannet par med popsangerinden Ariana Grande, som han var forlovet med i 2018. Derudover har han også kærestet rundt med en lang række kendte kvinder, heriblandt Kate Beckinsale.

Kim Kardashian gik i januar fra rappergemalen Kanye West efter seks års ægteskab. De har sammen fire børn.

Sponsoreret indhold