Bare venner? Kim Kardashian er ”fascineret” af Pete Davidson

Det startede angiveligt med et kys på TV.

Iklædt Aladdin- og Jasmin-kostumer mødtes deres læber i et kys på det flyvende tæppe i bedste sendetid. Kim Kardashian skulle ifølge løse rygter have bedt om den 27-årige ”SNL”-stjernes telefonnummer efter endt udsendelse.

Siden fulgte en familietur i forlystelsesparken for at fejre Halloween, og her flettede Kardashian og Davidson fingre i Knots Scary Farms rutsjebane.

Tirsdag landede Kim i New York – hvilket er der, Pete Davidson bor. Tilfældigt? Muligvis, men mon ikke vi snart hører om endnu en date ude i offentligheden? Sladdermedierne har i hvert fald linsen rette direkte mod det potentielle stjernepar.

En kilde tæt på ”Keeping Up”-stjernen kan fortælle til PageSix, at hun er ”fascineret” af den skægge skuespiller.

- Hun kan lide ham, lyder det fra kilden.

Kim Kardashian og Pete Davidson har i flere år bevæget sig i de samme kendiskredse. De deltog eksempelvis begge i Kid Cudis fødselsdagsfest i 2019 – hvor også hendes eksmand Kanye West var med.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Kim Kardashian og Pete Davidson er begge hjemme i New York igen. Hun for at deltage i en magasinfest, og han for at forberede det kommende \

Kim Kardashian og Pete Davidson er begge hjemme i New York igen. Hun for at deltage i en magasinfest, og han for at forberede det kommende "SNL" på lørdag. (Foto: MEGA)

Pete Davidson fortalte i et amerikansk talkshow den tåkrumende episode, hvor han oprindeligt troede, selskabet blot bestod af ham, Kid Cudi og dennes manager. Hvilket fik ham til gavmildt at lægge sit kreditkort i baren. Senere fandt han dog ud af, at en større gruppe af inviterede ankom.

West endte i sin tid med at tage regningen. Hvilket har moret internettet kosteligt. For det falder sikkert ikke i god jord hos den excentriske rapper, at Davidson først spiser Nobu-middag for hans penge, og nu muligvis dater hans babymama.

Se Davidson fortælle anekdoten her: 

Pete, der som bekendt er 14 år yngre end Kim Kardashian, har en imponerende datinghistorik.

Efter kortvarigt at have været forlovet med superstjernen Ariana Grande, har han været i kortere forhold med kendiskvinder som Kaia Gerber, Kate Beckinsale, Margaret Qualley og Phoebe Dynevor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close