Kendte13. januar 2022

Kim Kardashian smaskforelsket i Pete Davidson: Én ting er afgørende

Alt tyder på, at den 41-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne svæver på en lyserød sky
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Garvede fans af Kardashian-klanen er naturligvis udmærket klar over, at den mellemste Kardashian-søster har kastet sin kærlighed på komikeren Pete Davidson, 28.

Selv om parret ikke officielt har bekræftet deres forhold, så bliver de igen og igen spottet sammen – og det er da heller ikke mange dage siden, at de to turtelduer vendte retur efter en kærlighedsferie på Bahamas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_-_en_ting_er_afgoerende.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Også eks’en, Kanye West, som for nylig skiftede navn til Ye, og som Kim Kardashian sidste år i februar søgte skilsmisse fra, lader til at være kommet videre.

I hvert fald dater han på livet løs – og senest er det skuespiller Julia Fox, der får store mængder opmærksomhed fra den succesfulde rimsmed.

Kanye har dog flere gange udtalt, at han ønsker at vinde Kardashian-søsteren, som han har fire børn sammen med, tilbage.

Men det kommer således umiddelbart ikke til at ske.

I hvert fald lader det til, at Kim Kardashian er mere end almindeligt ligeglad med sin kommende eksmands nye flamme. Og ifølge kilder er hun ydermere lykkelig for en mere afslappet tilværelse, hvor hun går op i ”at være lykkelig og fredfyldt. Ikke om at være cool".

Humoren er tilbage

Og så er det nye forhold til den unge komiker også væsentlig anderledes sammenlignet med forholdet til Kanye West.

Ifølge Hollywoodlife er realitystjernen og businesskvinden lykkelig for nu at have ”et normalt liv”. Og for at grine igen.

- Kim glemte næsten, hvordan man har det sjovt, da hun var sammen med Kanye, lyder det angiveligt fra en kilde, der tilføjer, at Pete Davidson også lærer Kardashian-søsteren om ydmyghed.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Kim Kardashian og Pete Davidson er siden efteråret flere gange blevet spottet sammen.

Meldingen lyder videre, at også Kim Kardashians familie er ovenud begejstrede for, at hun har fundet kærligheden i hr. Davidson:

- Hendes familie har aldrig set den side af hende før, men de er bare glade for, at hun er så glad, lyder det videre.

En anden kilde fortæller angiveligt, at Kim Kardashian i virkeligheden er ”nede på jorden”, og at hun, selv om hun elsker at dresse up, foretrækker at klæde sig meget mere afslappet og desuden smide sig på sofaen.

Noget, som nyere opslag på Instagram da også peger i retning af.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Selv om Kim Kardashian og Kanye West endnu ikke er officielt skilt, så lader det altså til, at Kardashian-søsteren i den grad er klar til at lade sin forelskelse blomstre.

- Kim har det så fantastisk sammen med Pete, og føler sig lykkeligere, end hun har gjort længe. Pete lader Kim være sig selv, og hun føler ikke, at hun skal bevise noget over for nogen, fortæller en kilde.

Alt tyder således på, at forholdet mellem Kim Kardashian og Pete Davidson er meget mere afslappet, end "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen ellers har været vant til - og at det naturligvis kun er positivt.

Sponsoreret indhold