Kendte7. januar 2022

Er hun en Kim Kardashian-klon? Så meget ligner Kanyes nye flamme Julia Fox ekskonen

Kim Kardashian og skuespilleren Julia Fox har samme smag i mænd - og nu viser det sig også, at de har påfaldende ens tøjsmag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Starten af året er svømmet over med paparazzi-billeder af Kanye West - der for nylig skiftede navn til Ye - sammen den den italiensk-amerikanske skuespiller Julia Fox, og den 44-årige rapper og 31-årige filmbabe har sågar lavet et fotoshoot fra en af deres dates.

Og selvom den fraskilte rapper, der sammen med Kim Kardashian har fire børn, altså er videre med en ny kvinde, så er der alligevel noget velkendt ved Fox - i hvert fald hvis man gennemgår hendes outfits.

Her fremgår det tydeligt, at Fox er utroligt inspireret af 41-årige Kim Kardashian, når det kommer til at vække opsigt med sit tøj og fremhæve sine kurver på den helt rigtige måde.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/sorteblonder.jpg
 Foto: Instagram / @kimkardashian, MEGA

Kim Kardashian flashede blondelooket tilbage i januar 2019, mens Fox flashede den samme blondedragt til GQ-fest i december 2019. Foto: Instagram / @kimkardashian, MEGA

I et nyligt interview med Interview Magazine afslører Fox da også, at både hun og Ye går op i tøj:

- Og jeg er stadig i chok. Ye havde en hel hotelsuite fyldt med tøj. Det er enhver piges drøm, der gik i opfyldelse, fortæller Fox om en af deres dates.

Og meget peger mod, at den kære Kanye West altså ikke behøver at shoppe nye steder, selvom kvinden i hans liv ikke er den samme.

Artiklen fortsætter under billederne

Tilbage i 2018 bar Kim Kardashian vintage Jean Paul Gaultier til People's Choice Awards, og den samme kjole bar Julia Fox, da hun for bare 13 uger siden var til modefest i Paris.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/nederdel.jpg
 Foto: MEGA, Michael Hurcomb/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Kim Kardashian til GQ-fest tilbage i 2014, og Julia Fox til filmfestival i 2019. Foto: MEGA, Michael Hurcomb/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Så nu har Kim Kardashian og Julia Fox ikke bare blondedragter, psykedeliske stribede kjoler og glitrende netnederdele til fælles - begge har de nu også flettet fingre med Ye.

Sponsoreret indhold