Kendte3. december 2021

Kanye West helt knust: Vil gøre ALT for at vinde Kim Kardashian tilbage

Den 44-årige ordsmed har ikke opgivet drømmen om at finde sammen med den mellemste Kardashian-søster
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det betyder altså ikke, at hendes mand gennem næsten syv år, Kanye West, har tænkt sig at give op lige med det samme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20211119-134330-3-1920x1346we.jpg
 (Alain Jocard/AFP/Ritzau Scanpix)

Det lader til, at Kanye West har vanskeligt ved at give slip på sin helt store kærlighed Kim Kardashian. Alain Jocard/AFP/Ritzau Scanpix

Hitmageren har tidligere udtalt, at han savner både Kim og familien. Og det hele er bestemt ikke blevet lettere af, at Kim Kardashians forhold til den 28-årige komiker Pete Davidson, i øjeblikket konstant pryder forsiderne i medierne.

Selv om Kim og Pete ikke officielt har bekræftet, at de er kærester, er der umiddelbart ingen tvivl om, at de er mere end blot venner.

Og det er da også netop eks’ens forhold til den unge komiker, der næsten gør Kanye noget nær desperat. I hvert forlyder det, at han er villig til at "gøre hvad som helst", for at vinde sin helt store Kardashian-kærlighed tilbage.

Det skriver Hollywood Life.

I første omgang var rapperen ikke helt overbevist om, at Kim og Pete datede. Faktisk var han stensikker på, at deres ”forhold” var til ære for det kommende HULU-show, som Kardashian-familien er i gang med at optage.

Men sådan hænger det umiddelbart ikke helt sammen:

- Nu kan han se, at den er god nok, lyder det angiveligt fra en kilde tæt på familien, som desuden understreger, at Kanye er ”meget, meget sur” over romancen.

Samtidig lyder det, at rapperen ikke lader sig slå ud af situationen lige med det samme:

- Han er villig til at gøre hvad som helst for at få Kim tilbage. Han spørger sine venner til råds, forklarer kilden videre.

Teknisk set er hele verdens Kimye stadig gift, fordi formelle ting på nuværende tidspunkt endnu ikke er på plads. Men planen er altså fortsat, at skilsmissen skal gennemføres.

Kim og Kanye har sammen de fire børn North, otte, Saint, fem, Chicago, tre, og Psalm, to.

null

Sponsoreret indhold