Kendte12. januar 2022

Kim Kardashian er fuldstændig ligeglad med Kanyes nye flirt

Kanye West flirter med en ny kvinde og forkæler hende i stor stil. Men det bekymrer på ingen måde Kim Kardashian
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kanye West er de seneste uger blevet spottet med den 31-årige skuespillerinde Julia Fox.

Det nye par har været på flere dates, hvor Kanye blandt andet har overøst "Uncut Gems"-stjernen med designertøj, tasker, sko og et makeover - altsammen med tøj fra Kim Kardashians favoritdesigner, Balenciaga.

Men er det Kanyes kreative forsøg på at gøre den kommende ekshustru misundelig, så er projektet ifølge PageSix faldet helt til jorden. Kanyes flirteri med skuespilleren går på ingen måde Kim på.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220111-152505-5-1920x2880we.jpg
 Foto: Mowe/Backgrid/Ritzau Scanpix

Kanye West og Julia Fox fotograferet sammen i West Hollywood forleden. (Foto: Mowe/Backgrid/Ritzau Scanpix)

- Hun er overhovedet ikke bekymret over sammenligningerne, siger en kilde tæt på Kim. Julia Fox er nemlig allerede flere gange blevet sammenlignet med "Keeping Up With the Kardashians"-skønheden, fordi de blandt andet flere gange har klædt sig ens.

- Hun ved, at Kanye er en designer og er en visuelt kreativ person, så det her har altid været hans kærlighedssprog, og hvordan han viser kærlighed til en, han godt kan lide, siger kilden.

Kan endelig slappe af

Den 44-årige rapper holdt nytår med Julia Fox i Miami, og siden da er det blevet til en række yderligere dates i New York, hvor de har besøgt flere af Kims yndlingsrestauranter som "Carbone".

Men det rører altså eftersigende ikke den 41-årige realitystjerne og Skims-grundlægger.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega757118_001.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Hun er nemlig allerede videre med den 28-årige "Saturday Night Live"-stjerne og komiker Pete Davidson, som hun for nyligt har været på en lille kærlighedsrejse med.

Ifølge kilder nyder Kim Kardashian faktisk, at hun ikke længere skal bekymre sig helt så meget om, hvad hun har på af tøj, nu hvor Kanye er ude af billedet.

Ja, faktisk så nyder hun at leve i sweatpants, sweatshirts og naturligvis hendes eget populære shapewear. Og det er der måske noget om. Kim Kardashian har i hvert fald for nyligt delt billeder af sig selv på Instagram, hvor hun i den grad ser ud til at være klædt i både outfit og makeup, der er så langt nede på jorden, som en Kardashian nu en gang kan være.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Hun går kun op i at være lykkelig og fredfyldt. Ikke om at være cool, lyder det fra en anden kilde.

Kim Kardashian søgte i januar 2021 om skilsmisse fra den garvede ordsmed efter syv års ægteskab. De har sammen fire børn, North, Saint, Chicago og Psalm.

Sponsoreret indhold