Kendte18. oktober 2021

Nu er det sket: Kanye West har officielt skiftet navn

Den 44-årige rapper og sangskriver har nu fået sin vilje, og hans fans skal nu officielt vænne sig til blot at kalde ham Ye
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var tilbage i august måned, at rapperen gjorde det klart, at han ikke jokede med ønsket om at skifte navn fra Kanye West til bare ”Ye”.

Her ansøgte stjernen om navneændring, og denne er nu gået igennem alle de rette steder.

Det beretter det amerikanske medie TMZ, der har fået aktindsigt i de juridiske dokumenter, der bekræfter navneskiftet til Ye.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega653088_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Det er slut med Kan - nu er det bare Ye. Foto: MEGA

Ifølge dokumenterne, så vil Ye være rapperens fulde navn, da han hverken vil få et mellem- eller efternavn, skriver de.

Selvom navneskiftet er nyt, så vil det dog muligvis ikke føles nyt for hverken hans fans, venner eller familie. Han er nemlig altid gået under navnet som kælenavn, og helt fremmed er det derfor ikke.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega734563_006_1.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Kim Kardashian hedder dog fortsat West til efternavn, trods de to er i færd med at blive skilt fra hinanden, så det vides endnu ikke, om hun har i sinde at beholde det, som en del af sit navn, nu hvor eksmanden ikke engang selv ønsker at bruge det.

Ifølge det amerikanske medie, så har ”Keeping Up with the Kardashians”-stjernen dog til sine nærmeste udtalt, at hun for nu vil blive ved med at hedde West, præcis som også parrets fire børn North på otte, Saint på fem, Chicago på tre og Psalm på to.

null

Sponsoreret indhold